Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Iphone 4
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Mapsource i Garmin xt

Može li mi netko reći može li se prebaciti Garmin Bluechart Atlantic preko mapsourcea, i ako može koji je postupak? Imam na hp 614c instaliran garmin xt sa adria route i sve radi uredno, ali bi htio ubaciti bluechart ako je moguće!?

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    N95, HTC Diamond
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DellboyST Pregledaj post
    Može li mi netko reći može li se prebaciti Garmin Bluechart Atlantic preko mapsourcea, i ako može koji je postupak? Imam na hp 614c instaliran garmin xt sa adria route i sve radi uredno, ali bi htio ubaciti bluechart ako je moguće!?
    Dellboy kad na komp. instaliras sve karte koje imas , ona imas i izbor koju kartu gledas, uz to imas onaj select-tool gdje biras koje dijelove karte hoces prebacit na uredjaj, jedino na sta moras obratiti paznju da sa select toolom ne izaberes ista podrucja sa razlicitih karti jer onda se uredjaj zbuni.

Primjer:

ja imam City Navigator Europe v9, AdriaRoute 2.00 tako da npr. Hrvatska je dostupna na obje karte , ali onda vodis racuna da sa City Navigatora izaberes ono sto nije na AdriaRoute(npr. Austria,Njemacka.....) na AdriaRoute izaberes (Hrvatsku...) nadam se da ti je sad lako da si napravis kartu koja ti je potrebna na tvom uredjaju.

Pitanje: sta je bluechart

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Iphone 4
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao goranL Pregledaj post
    Dellboy kad na komp. instaliras sve karte koje imas , ona imas i izbor koju kartu gledas, uz to imas onaj select-tool gdje biras koje dijelove karte hoces prebacit na uredjaj, jedino na sta moras obratiti paznju da sa select toolom ne izaberes ista podrucja sa razlicitih karti jer onda se uredjaj zbuni.

Primjer:

ja imam City Navigator Europe v9, AdriaRoute 2.00 tako da npr. Hrvatska je dostupna na obje karte , ali onda vodis racuna da sa City Navigatora izaberes ono sto nije na AdriaRoute(npr. Austria,Njemacka.....) na AdriaRoute izaberes (Hrvatsku...) nadam se da ti je sad lako da si napravis kartu koja ti je potrebna na tvom uredjaju.

Pitanje: sta je bluechart
    Bluechart je nautička karta, za područje Jadrana i ostalog. Hvala na svim informacijama, puno si mi pomogao!!

Zatvorena tema

Slične teme

1. AdriaTopo Garmin
    By lik-2-1 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 29-06-2009, 08:55
  2. garmin xt
    By aknal in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 03-05-2008, 21:07
  3. Odgovora: 11
    Posljednji post: 30-04-2008, 17:52