Nije. Nikako (barem free) ga nije moguće otključati.
Je li moguće otključati w350 kad ga flashamo u z555 ili u w380?
Nije. Nikako (barem free) ga nije moguće otključati.
moze nekakav link za patcheve i flash teme ??
Kolko sam procitao na se-nse.net na W350 se mogu stavljat i patchevi sa W380, pa evo ti LINK gdje imas patcheve.
puno hvala...jel bi mi mogao jos reci gdje da obradim taj patch jer sve sam zaboravio vise. nisam dugo posjecivo forum pa ishlapilo...ako bi mogao i dat link i do flash tema bio bi zahvalan...
Kak mislis obradit, ako mislis kako ga napravit, prekopiras onaj text sta ti je u "CODE" u notepad i spremis ga pod svojnaziv.vkp i prebacis ga preko FAR-a.
znaci ljudi nis od patchanja tog moba...jel bi mi mogli dat neki link na kojem ima flash tema i menuova?
Imas temu u "teme, igre, programi..." temu s flash temama i menuima.
Imam potpuno identični problem kao i kolega, znači prvo s jdflasherom nisam mogao niti prostupiti u oflash folder na mobitelu, nego mi je izbacio neki error, pa sam stavio brzinu za jedan korak ispod najbrzeg, onda sam uspio uci u oflash, te sam flashao main.
Zatim sam samo nastavio flashati FS i baci grešku "send header error 15" . Sad kad probam spojit mobitel hoce se spojiti na najvecoj brzini ali stalno daje isti error pri flashanju.
Što trebam učiniti da uspijem flashati mobitel ?
|\/|0T0r0La
probaj skinut drugi firmware.
najbolje prije flasha testiraj sa babeck v.08 i main i fs!
ja sam imao istih problema isti taj error!
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Aj onda ako ti nije problem uploadaj ili daj link od tih fileova koje si ti koristio za flash...
|\/|0T0r0La
provjeri firmware sa ovim http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16628
verzija 0.8 za pnx platformu
a firmware skini sa topsony tamo svi rade!
ako ti je firmware ok, onda jdflasher ne podrzava pnx cid53!
probaj sa drugim jdflasherom.
Ne kužim kak program radi taj babeck.exe ja pokrenem i on se ugasi taoliko brzo da nemogu niti vidjet što piše, kad probam povuć na aplikaciju firmware, opet se isto dogodi ?
|\/|0T0r0La
Jao ljudi, pa jos niste naucili sto znaci command line program?
Ostavi se klikanja i uhvati se tipkovnice!
napravite folder alati u c disku! u taj folder stavite babeck i main ali cisti ne u raru!
ides u run, upises cmd i onda ok,upises cd\alati pa enter,
onda babeck V630_R1JC002_MAIN_VODAFONE_MW_RED52.mbn naprimjer pa enter,ako je ok napisat ce na kraju!
Zadnji uredio dejo33 : 11-09-2009 u 14:13
FS mi je corrupt-an , sad trebam ili novi takav isti FS koji valja ili komplet sve fileovi za flash... Googlao sam pol sata i nisam našel fs koji mi treba, pa ako ima netko tko zna ili može uploadati, bio bi zahvalan. W350_R10BA015_FS_S_E_EUROPE_RED53
|\/|0T0r0La
taj je koruptiran drugi nadji!
regaj se na topsony.com i skini W350_R11CA002_FS_S_E_EUROPE_RED53
i generic main r11ca002
Zadnji uredio dejo33 : 12-09-2009 u 22:11
Da, fileovi su bili smrdani, flashao sam s novima i radi dobro, samo nemam hrv jezik.
Inače mob sam flashal jer nije primal vise signal, sad kad je flashan problem je i dalje tu, pa cu ga sutra otvorit, možda je nešto hardwerske prirode pa se možda da i složiti, ako je netko imal takav problem, zna li riješenje ?
|\/|0T0r0La
Malo krivi podforum za pitati o tome. Uglavnom, najvjerojatnije bi trebalo antenu zamjeniti.
Bookmarks