Razlike N95 i N95 8GB su minimalne...za tu razliku u cijeni ja bih se definitivno odlucio za P1i bez obzira sto mi nisu baš dragi mobiteli sa TS-om.
Znam da je vec bila usporedba izmedju modela N95, no dali ima kakvih dodataka i razlika u odnosu na model sa 8GB? Uz T-mobile +club P1i mogu dobiti za 1000kn, a nokiu za 3198kn, sto je poprilicna razlika. A koliko citam, softver je definitivno na strani SE. Trenutno imam K800i, sto je ok mobitel, no joystick je uzas, i taman mi izlazi garancija, te cu ga 3. put slati na servis radi njega. Svidja mi se recimo wlan, veliki ekran te GPS...
Razlike N95 i N95 8GB su minimalne...za tu razliku u cijeni ja bih se definitivno odlucio za P1i bez obzira sto mi nisu baš dragi mobiteli sa TS-om.
Razlika u cijeni je opravdana, ako ti lova nije problem Nokia je bolji izbor.
Sve ovisi za što ti treba mob.
Je nokia bolji izbor ali razlika u cijeni od 2200 kn svakako nije opravdana.
Gle za cijenu N95 8GB za koju je on dobi u t-mobile znaci 3200 kn on si može priuštiti oba uređaj tako da u t-mobile uzme SE P1i za 1000 kn kao što kaže, a prek oglasnika N95 8GB za 2500 kn i ima oba za 3500 kn a ne samo nokiu u t-mobile za 3200 kn.
Kako je onda razlika u cijeni opravdana ako vec jednom jednostavnom racunicom pokazuje suprotno?!![]()
ako se mozes naviknuti na TS,ne vidim po cemu bi to N95 trebala biti bolja od P1i?!sve su to sitnice.
grarancija??
Imam P1i trenutno, a N95 8GB mi ima frend tako da ti mogu iz prve ruke reći...
Kao prvo mislim da bi tebi prelazak na bilo koji od ova 2 mobitela predstavljao veliku promjenu na bolje i da bi bio oduševljen.
N95 8GB je po mome mišljenju dosta bolji od N95 najviše zbog ekrana koji je dosta veći i kvalitete izrade...
Inače software na N95 8 GB je bolji od onog na P1i. To je u najvećoj mjeri zbog raširenije podrške i većeg broja programa za Symbian S60 3rd u odnosu na UIQ 3.0 koji se nalazi u P1i.
Prednost P1i je svakako tipkovnica i touchscreen (nekad je on i nedostatak), pa ko si osoba koja puno piše onda je P1i bolji izbor uzevši sve u obzir.
Razlika u cijeni nikako nije opravdana i mislim da Nokia tu gubi bitku, osim ako nemaš viška para.
Već postoji usporedba P1i vs N95
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=49223
pa pročitaj.
N95 8Gb u odnosu na običnu ima 8GB memorija, veći displey i bolju bateriju
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks