= Citat = Izvorno postao nagy_os Pregledaj post
Ovi Traxdatini ValuePack su živo s*anje, da prostite... Kupio 2x50 kom i samo problemi s njima... Nije do pržilice, jer sam isprobavao i na drugim kompovima, najmanje 15-ak komada ima greške na vanjskim rubovima... Na njima se apsolutno ništa ne primjeti, ali kad idem na verifikaciju nakon snimanja, onda pred sami kraj bude s*anja... Baš su me razočarali ti VP, mislio sam da su ti bolji od običnih...
Moguće da su počeli muljat, bilo je svojedobno priče o nekim serijama Traxdata medija koji su se ljuštili. Ne koristim baš toliko intenzivno pa ne znam. Ali do sada mi se još nije dogodilo da mi nije htio neki uređaj pročitat Traxdata medij. U autu mi svojedobno Sony CD player nije htio čitat TDK plave medije, Imation nekad hoće nekad neće (a onda na nekim pjesmama neće isl.).

Prije par godina je na BUG CD-u bio neki programčić koji je čitao podatke sa CD-R medija - proizvođač, tip kemikalije isl. Možda to ima i Nero, nisam gledao. Uglavnom znam da je za mnoge brandove netko drugi proizvodio medije, bilo bi zanimljivo vidjet na tim problematičnim od Traxdate da li su njihovi.

Traxdatu preferiram zbog kompatibilnosti (iako možda i Princo radi u svim playerima) a na kvalitetu nemam primjedbi (očito nisam naletio na lošu seriju do sad).

Što se verifikacije tiče - to ne radim nikad - ako mi nije javilo neki error prilikom snimanja uvijek mi je CD ili DVD bio ispravan. Možda da isključiš verifikaciju da izbjegneš probleme.