Prikazujem rezultate 1 do 22 od 22

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Radit će najnormalnije kao i svaki drugi medij, ali ćeš imati problema s kompatibilnošću. Čitači na PC-u gutaju sve, ali iz osobnog iskustva znam da autoradiji imaju velikih problema sa nekvalitetnim medijima, pa čak i onima koji nisu no name. I linije znaju bit izbirljive ali ne toliko. Dakle, ovisi za što ćeš koristit.

Traxdata će radit i nakon nekoliko godina čak i izgrebana dok ti superjeftini mediji neće. Također, ti superjeftini CD-i se izgrebu praktički sami od sebe (ma koliko pažljivo baratao njima pojave se primjetne ogrebotine nakon 2-3 upotrebe).

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Sony Ericsson Xperia X1i
    Bodovi
    9.734
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.734, Nivo: 23
    Bodovi: 9.734, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blueled Pregledaj post
    Radit će najnormalnije kao i svaki drugi medij, ali ćeš imati problema s kompatibilnošću. Čitači na PC-u gutaju sve, ali iz osobnog iskustva znam da autoradiji imaju velikih problema sa nekvalitetnim medijima, pa čak i onima koji nisu no name. I linije znaju bit izbirljive ali ne toliko. Dakle, ovisi za što ćeš koristit.

Traxdata će radit i nakon nekoliko godina čak i izgrebana dok ti superjeftini mediji neće. Također, ti superjeftini CD-i se izgrebu praktički sami od sebe (ma koliko pažljivo baratao njima pojave se primjetne ogrebotine nakon 2-3 upotrebe).
    traxdata je počela bolje medije proizvodit, prije su joj bili lošiji.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blueled Pregledaj post
    To mi je poznato... ja sve živo maximalno čuvam... Prije sam kupovao Kvark i BenQ cd-ove, no baš to što kažeš, kolko god čuvo, izgrebe se sam od sebe...
    Dobro si me i podsjetio... Ja ću i dalje nastavit kupovat TraxData, iako nekad uzmem i Sony, iako su znatno skuplji, al kvaliteta bi trebala bit na prvom mjestu...

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove