Pa ne znam. Zavisi koliko će se puta koristiti medij ili koliko je želja-potreba velika da traje godinama(osobne fotografije).
Ja osobno nema šanse da kupim ako mi treba za nešto duže vremena sačuvati.
Naprimjer za dječije crtane filmove koji će se pregledati stotinama tisuča puta, a zato treba kvalitetan medij. Ostali poslije 30-50 upotreba gube svoja svojstva čitljivosti.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Radit će najnormalnije kao i svaki drugi medij, ali ćeš imati problema s kompatibilnošću. Čitači na PC-u gutaju sve, ali iz osobnog iskustva znam da autoradiji imaju velikih problema sa nekvalitetnim medijima, pa čak i onima koji nisu no name. I linije znaju bit izbirljive ali ne toliko. Dakle, ovisi za što ćeš koristit.
Traxdata će radit i nakon nekoliko godina čak i izgrebana dok ti superjeftini mediji neće. Također, ti superjeftini CD-i se izgrebu praktički sami od sebe (ma koliko pažljivo baratao njima pojave se primjetne ogrebotine nakon 2-3 upotrebe).
To mi je poznato... ja sve živo maximalno čuvam... Prije sam kupovao Kvark i BenQ cd-ove, no baš to što kažeš, kolko god čuvo, izgrebe se sam od sebe...
Dobro si me i podsjetio... Ja ću i dalje nastavit kupovat TraxData, iako nekad uzmem i Sony, iako su znatno skuplji, al kvaliteta bi trebala bit na prvom mjestu...
Bookmarks