Dali je macro mode uključen,ako da onda ga isključi .stavi ISO na najveću vrijednost.
Zna li netko koje postavke kamere na Samsungu U900 pružaju najbolju kvalitetu fotografija ? Pročitao sam negdje da su inače fotografije snimljene ovim Samsungom izvanredne, ali da triba obratiti pažnju na postavke same kamere, pa ako netko zna molim pomagajte. Ne triba mi ništa specijalno, samo za danje fotografiranje i noćno. Valjda ne tražim previše. Zahvaljujem.
Dali je macro mode uključen,ako da onda ga isključi .stavi ISO na najveću vrijednost.
Hvala na savjetu. Ima li još što vezano uz wide dynamic range, kontrast, efekt zasićenja, oštrinu itd ?
Fotografije koje uslikaš noću ne očekuj da budu extra jer U900 nema xenon.samo za danje fotografiranje i noćno.
Da pokušaš kontrast staviti na 85-90 % a oštrinu na 90%.
OK, znam da od fotografija snimljenih u noćnim uvjetima ne mogu nešto specijalno očekuvati,ali po mom iskustvu one snimljene sa nekih 1 - 1,5m su poprilično dobre.
Na U900 se inače postavke za oštrinu,zasićenje i kontrast kreću od -100 do +100 tako da ova tvoja sugestija od 85-90 % znači da bih trebao te vrijednosti postaviti na maksimalno dopuštene. Ispravi me ako sam u krivu i zahvaljujem na savjetima.
gdje ima za vidjet te postavke na netu?
...manje je više...
Bookmarks