Da nebi ispalo da spamam, evo jedno pitanje za one koji su imali i N82 i N79.
Koji vam je bio bolji i zašto?
jel moze tko provjerit sto je sa ovim tv-outom?
Zadnji uredio Ico : 30-10-2009 u 18:36 Razlog: izbrisan Off topick. ubuduće malo potražiti teme po forumu!
Da nebi ispalo da spamam, evo jedno pitanje za one koji su imali i N82 i N79.
Koji vam je bio bolji i zašto?
Zadnji uredio Ico : 30-10-2009 u 18:38 Razlog: izbrisan off topick
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
N82 imam, N79 sam imala priliku da cackam i meni je N82 bolji. Jedina prednost N79 je doradjeniji soft u nekim sitnicama ali meni ni ovaj na N82 ne pravi nikakve probleme.
Vezano za tv out kabel... onaj koji sam spomenuo par postova prije ne radi na Nokia uredjajima. Za tv out je potreban origanl Nokia kabel koji mozete vidjeti na sljedecem linku:
Ja ga nazalost nisam dobio u pakiranjuCode:http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/memory-cards-and-cables/cables/nokia-cable-ca-75uJel vama bio u pakiranju?
Izasao je prije par dana novi firmware za N79. Jel ga stavljao netko? Kakve novosti nosi?
Imam hakiran aparat sa gomilom aplikacija na njemu. Update ce mi izbrisati hack i sve aplikacije ili ce sve ostati kako je i prije?
Zadnji uredio HCSC : 08-11-2009 u 17:25 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
Ostat će ti sve aplikacije, jedino će ti izbrisati hack.
....
Jel provjereno da ostaju sve aplikacije?
Ako je tako, updejtam mob, ponovo stavim hack i sve ok?
Radio sam apdejt, sve ostane, 100%
....
Evo napravio ga i ja prije 5min. Sve ostaje isto. Cak su i one 2 ikone od hakiranja moba ostale. Da ih izbrisem i instaliram ponovo ili da ostanu?
Koje su prednosti novog softa?
Ostavi ikone i ponovno pokreni Helox, i.... imas hackan mob
....
Bome sve radi ko podmazano(za sada). Sta imas lika091 na svojoj 79ki instalirano?
krenimo redom, NiceCalc3, Advanced Device Lock (stavlja šifru gdje želiš), X-plore, Remind me, Handy Clock, Handy Calculator, Opera, Gmail, Smart Settings, Jbak taskMan (Ali ga baš ne koristim), QuickOffice, UPCode, Garmin, Nokia Maps 3.01.09, Stavio sam i Python ali ga nekoristim za ništa....
Nekoliko tema i to je to... Mislim da ne postoji štogod drugo što bi mi trebalo...
Nesvidja mi se onaj prog za cijelu sliku na ekranu kada se poziva nekog ili ima poziv od nekog pa ga ni nemam.
Što misliš što bi bilo još korisno?
Koji ti je sada soft gore? Imam 30.019 trenutno.
Zadnji uredio HCSC : 09-11-2009 u 22:40 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
....
da li je zadnja inačica softa ua n79 31.002 ili neka druga? ja sam ga danas nadogradio sam nekog v21... na v31
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
da stavio sam prije 2 dana v31, nekako mi je bolje išla v30... možda...
....
Vise manje imamo iste progame obojica.Cemu ti sluze Gmail, UPCode?
Ja jos imam instalirane: Stopwatch, Screenshot, mIRGGI(irc klijent), Core Player(video player), BrightLight(pretvara bljeskalicu u svjetiljku), PowerMP3, HandyWi(trazi wlan mreze), iON Battery(odbrojava koliko sati do prazne baterije), Handy Taskman i par igrica.
Imam na "glavnom" ekranu programe u aktivnom cekanju i onda je onaj meni na kome su: Pretraga, Kalendarski zapisi, Wlan, E-posta i online djeljenje. E-postu sam povezao sa Gmail-om ali ne svidja mi se to. Jel se to moze kako maknuti. I sto je ono online djeljenje? Jel to smo za upload fotki? Kako i to maknuti?
kako uređivati retke ispod horizontalne trake na početnom displeyu(di su wlan,obaveze..)kako micati neke stavke i dodavati druge...
-pustio bi samo kalendar i wlan,maknuo ove od interneta i maila
Zadnji uredio dange : 08-03-2010 u 16:12
Ma isključi taj meni, Stavi program Smart Settings, on je puno bolji
....
kako namjestiti da me svaki put kad treba nešto obaviti na netu pita
kako če se spojiti wlan ili internet,
a ne samo da mi se spoji internetom...jer srečom nemam para na računu, pa
mi svako malo kad čačkam dolazi poruka da nema para na računu,,,,....
--jedan primjer,kad u garminu mu internet potpomaže da se orjentira...
to je samo jedan primjer...
postavke-->općenito-->određivanje položaja-->metode određivanja poližaja-->Integrirani GPS (To je sto se tiče Garmina)
postavke-->Veza-->odredišta-->Internet i oobriši sve pristupne točke osim Wireless točaka (tj. gdje je nositelj podataka "bežični LAN")
Stisni koji put hvala ;-)
....
thx...
ali bi isto koji put,kad provjeravam email htio preko interneta,nisam htio da mi se spaja na net a da ja to neznam...
a VAP usluge isto da obrišem tcom hr
Wap isto obriši, što se tiče ići na net preko GPRS-a odnosno trošeći kune nisam uspio podesiti pa koristim samo Wifi.
teoretski: pod stavkom Internet bi trebalo biti više pristupnih točaka, znači Wifi, GPRS od T-shita(paketni prijenos podataka), tada bi trebalo pitati kada pokreneš Web preglednik kako hoće da se spaja...
....
se može kako napraviti da kad dobijem poruku koju ne pročitam mi trepta(bljeska) centralni gumb,ili da svijetli indikator s desne strane prednje kamere....
btw..screansaver mi šteka ni Large time mi ne radi...ekran uvjek crn...
Zadnji uredio dange : 08-03-2010 u 22:46
Na E52 je ovak: Postavke-općenito-personalizacija-svjetla obavijesti-svjetlo obavijesti
Bookmarks