za ove operacije netreba nikakav program?jel se sve radi na mobu? i kak ubaciti igricu?
1.Povežite svoj mobitel preko USB-a na PC ,na mobitelu će izbaciti pop up prozor i izaberite "Media Player" i onda idite na My Computer/SGHU900/Phone
2.Napravite novu mapu "Games" (bez " ")
3.U Mapi Games koju ste napravili napravite još jednu mapu (naziv nije važan)
4.Napravite Drag & Drop *.jar i *.jad file-a u tu mapu
5.Upišite sljedeći kod *#6984125*#
6.Otvorit će se pop up prozor "Admin"
7.Izaberite opciju pod br. 4 "Internals"
8.Izbacit će pop up prozor u kojem će te upisati *#9072641*# i pritisnite OK
9.Kada ste ušli u "internals" idite na "Storage settings"
10.Sljedeće što trebate napraviti
-Update Media Database (opcija br.1)
-Update Java DB (opcija br.2)
-Update App Database (opcija br.7)
-Create AX file
Kada kliknete na jedan od tih prozora čekajte poruku "updated"
11.Nakon toga zatvorite sve prozore s tipkom
12.Sada idite u "My Files"
13.Na dnu će se pojaviti mapa "New Folder" Izbrišite je
14.Ponovite od koraka 5 do 13 još 2 puta.
Idite u My games.
http://www.youtube.com/watch?v=Yuuuws2EDmA
Zadnji uredio Alienware : 06-09-2008 u 22:29
za ove operacije netreba nikakav program?jel se sve radi na mobu? i kak ubaciti igricu?
Šta je ovo ?i kak ubaciti igricu?
E pooz.Ja sam napravio sve kako treba al napisa si da kad zavrsite da idete u my games?Pa kad ja udjem u games nema nista osin onih igrica koje dobijes sa mob-on.Ako mozda znas do cega je reci.ThX
Sry na duplom postu ali jeli triba jar. i jad. file od jedne igre stavit skupa u folder
?????
E sry na troduplom postu al Iman mapu ''Games'' al kad iden napravit mapu pise ovo ---->
the new folder coul not be created in this location
the device has either stop responding or has been disconnected
E sad sta to znaci?jeli ja mogu C/P igre u ''Games'' ili bas mora biti mapa?
Meni isto neda otvoriti poseban folder "Games" javlja mi da taj folder već postoji![]()
di ima igrica za skinut?
i jel ima kaki program ala msn preko wapa?
jel uspio netko na ovaj način prebacit igru?
jesam ja.Ali sada kad hocu nemogu ponovno zato jer iman vec napravljen ''Games'' ali u njemu nemogu napravit novu mapu iz vec prije navedenih razloga.Pa me samo zanima jeli mogu drag&drop igre u ''Games'' ili bas mora biti posebna mapa?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53890di ima igrica za skinut?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54687i jel ima kaki program ala msn preko wapa?
================================================== ====
Post Update-an i dodan link na youtube video kako upload.ati java igre na U900 soul
vidim da se vi kontate u mobitele...e ovako...kupio sam u900 jucer...i sve super mob je strava...nakon onog d600 je mrak totalno...ugl...sjetio se ja da je na d600 bilo malo zajebano stavljat igre...i ja ovaj prikljucim i vidim ne moze...i aj uredu...ja potrazim preko neta objasnjenje dodjem do vase stranice...i ovog objasnjenja kojeg si ti napiso alienware...uglanom nesto ne steka...odma na pocetku ne ide...instalirao sam sam onaj pc studio sa mobite4lom drivere za usb i sve to ajde...skino igrice...napravio jad i jar...ali zapnem na prvom dijelu...kao sto pise spojim kompjuter i onda mi izbaci ono da biram pc studio media player ili masovna pohrana datoteka...i idem na media player i spoji sve otvori program pise da je spojen i na mobitelu i na kompu...ali nema onog prenosivog diska u my computer...kad idem na masovna pohrana pojavi se...kad idem na media player nema ga...mozete li pomoc??? znate li u cemu je fora??? jel treba nesto na mobitelu nastimat ili na kompjuteru??? nemam poujma o mobitelu...dajte pomagajte...tnx unaprijed...
Ugasi PC Studio i probaj ga ponovo spojiti na usb i izaberi media player.jel treba nesto na mobitelu nastimat ili na kompjuteru???
izgasim...spojim...opet se pojavi da odaberem na mobu...idem na media player...pojavi mi se onaj prozor ko kad stavis prazan cd u kopm ono kad ti otvori onaj prozorcic i pita sta da kompjuter uradi samo u ovom slucaju imas da pokrene multimedia player ili da nista ne poduzima...kad ga pokrene na kompu nema izmjenjivog diska...kad idem na ono da nista ne poduzima opet nema izmjenjivog diska...kad izbrisem pc studio citav...prikljucim ga...i opet odaberem media player...kontam sad ga nece bit...i sad mi opet otvori onaj prozorcic...i ovaj put nista ne pise u njemu...izmjenjivom disku opet ni traga...znas li u cemu je problem???????
jda nema izmjenjivog diska...i jos pun k**** sranja...prije sam imao d600 i sve je radilo normalno...sad se ne mogu snac nikako...nema izmjenjivog diska a mobitel ocitava...ne radi onaj kod za igrice...nema mogucnosti promjene tona zvona ili poruke...jedino na svakog posebno...nema opcenito...i da...postavke snimanja se ne mogu mijenjati...za slikanje moze za snimanje ne moze...stoji na ekonomicno i ono gore normalno i fino je posivljeno i ne mogu prebacit...ne kuzim...zna li iko u cemu je problem??? da nosim mobitel da mi ugradjuju novi firmware??? i kako se uopce provjerava koji je sada??? i znate li koji je najnoviji??? i jel ono za zvuk tako na u900 ili nesto nije uredu sa mojim mobom???
E pooz.Posto nitko ne odg. moram ponovno pitati.Znaci ja iman mapu ''Games'' al u njoj nemogu napraviti novu mapu?Pokaze mi ovo
the new folder coul not be created in this location
the device has either stop responding or has been disconnected
A u mob kad nije spojen na comp pokazuje da iman dvije mape ''Igre i ostalo'' u jednoj one origigi igre u drugoj pise da ima jedna datoteka al kada se udje nema nista.Pa ako netko zna odg. na ovaj problem plz odg. THX
Pozdrav !!
Ja imam vodafonov soul i to kod mene ne ide. Kada trebam ukucati kod kaže mi da su podatci neispravni.
ja sam uspeo da ubacim igrice jer je sve bilo dobro objasnjeno.
A sada imam jedan problem kod ubacivanja igrica se desilo da mi je neka igrica blokirala datoteku gde se igrice nalaze pa ne mogu da udjem u tu datoteku,vec mi restartuje telefon.da li postoji mogucnost da izbrisem igrice na neki drugi nacin posto u datoteku igrice ne mogu da udjem.
Ako netko nemoze napraviti mapu neka samo kad spoji mob. na comp udje u mp3 player (ne samsung pc) i napravi mapu bez problema. Meni je radilo. Eto pa provajte
Bookmarks