Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2008
    Bodovi
    3.891
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.891, Nivo: 14
    Bodovi: 3.891, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neka nitko ne nasjedne na njihove fore sa reklama. Ja sam prebacio ženu na tu tarifu i to na 24 mjeseca i požalio sam čim sam dobio prvi račun.

Žena je trošila na prepaidu neku siću (30-40 kuna) uz normalno zvanje i razgovore sa mnom na friends broju, a sada na ovoj tarifi nikog ne zove osim što je mene zvala 40 puta, ali uz moj prekid čim zazvoni i tada je ja nazovem nazad i onda na moj račun pričamo.

I nakon svega toga VIPOVCI naračunaju svih 40 puta po jednu sekundu i naplate 0,91 lipu po pozivu. (SVI POZIVI SU NAPLAĆENI KAO DA SMO RAZGOVARALI PUNU MINUTU)
    I onda dobivam odgovor od SZK ta je to zato što je na mom broju uključena sekretarica...

Zato preporučam svima koji se dvoume da li da pređu na EASY PROMO + tarifu neka je izbjegnu u širokom luku i bježe od gamadi...

U bijesu kad sam vidio račun od 100 kuna ( za 20-tak minuta poziva ) htio sam raskinut ugovor, ali onda naplaćuju po 50 kuna mjesečno za sve preostale mjesece...

FUJ, odvratno....

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao abastal Pregledaj post
    Neka nitko ne nasjedne na njihove fore sa reklama. Ja sam prebacio ženu na tu tarifu i to na 24 mjeseca i požalio sam čim sam dobio prvi račun.

Žena je trošila na prepaidu neku siću (30-40 kuna) uz normalno zvanje i razgovore sa mnom na friends broju, a sada na ovoj tarifi nikog ne zove osim što je mene zvala 40 puta, ali uz moj prekid čim zazvoni i tada je ja nazovem nazad i onda na moj račun pričamo.

I nakon svega toga VIPOVCI naračunaju svih 40 puta po jednu sekundu i naplate 0,91 lipu po pozivu. (SVI POZIVI SU NAPLAĆENI KAO DA SMO RAZGOVARALI PUNU MINUTU)
    I onda dobivam odgovor od SZK ta je to zato što je na mom broju uključena sekretarica...

Zato preporučam svima koji se dvoume da li da pređu na EASY PROMO + tarifu neka je izbjegnu u širokom luku i bježe od gamadi...

U bijesu kad sam vidio račun od 100 kuna ( za 20-tak minuta poziva ) htio sam raskinut ugovor, ali onda naplaćuju po 50 kuna mjesečno za sve preostale mjesece...

FUJ, odvratno....

A šta bi sad htio. Sam si si kriv... Pogotovo što si potpisivao ugovor na ne znam koliko mjeseci...

A žena neka te jednostavno nazove, ali nemoj ti odbiti poziv, nego neka ona sama poklopi kad ti zazvoni jedanput ili dvaput...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    SE: C905, P1i
    Operater
    098, 091
    Bodovi
    14.525
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=abastal;819993]I nakon svega toga VIPOVCI naračunaju svih 40 puta po jednu sekundu i naplate 0,91 lipu po pozivu. (SVI POZIVI SU NAPLAĆENI KAO DA SMO RAZGOVARALI PUNU MINUTU)
    QUOTE]

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=18638372&idnews=639038

"Obračunska jedinica za pozive unutar Hrvatske je 60 sekundi za prvu minutu razgovora, a nakon toga pozivi se obračunavaju po sekundi."

Ovaj puta nisu ništa krivi, jasno je navedeno da je obračunska jedinica minuta za prvu minutu razgovora.
    www.karate-nedelisce.hr

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne (laži) doznaju"

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    k800i
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    6.295
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.295, Nivo: 18
    Bodovi: 6.295, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=debeliz;820101]
    = Citat = Izvorno postao abastal Pregledaj post
    QUOTE]

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=18638372&idnews=639038

"Obračunska jedinica za pozive unutar Hrvatske je 60 sekundi za prvu minutu razgovora, a nakon toga pozivi se obračunavaju po sekundi."

Ovaj puta nisu ništa krivi, jasno je navedeno da je obračunska jedinica minuta za prvu minutu razgovora.
    Čovjek je rekao da je svaki put odbio poziv, a oni mu obračunali jednu sekundu tj. jednu minutu za svaki poziv.
    Mislim da je to bezobrazno od VIP-a jer nema razloga odbijeni poziv računati kao pravi poziv.
    Koji bilo!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Prelazak na TELE2
    By Moby in forum Tele 2
    Odgovora: 128
    Posljednji post: 02-08-2011, 17:51
  2. Odgovora: 5
    Posljednji post: 28-02-2008, 14:15
  3. vip - promo za vijerne korisnike
    By dud in forum T - Mobile
    Odgovora: 27