Treba čitati uvjete...
"6. Tarifa Easy+ promo ima redovan iznos mjesečne naknade 50 kn (vrijedi od 1.7.2008.) uz automatsku promociju 100% popusta na iznos mjesečne naknade koja vrijedi sve dok korisnik koristi Easy+ promo tarifu."
Treba čitati uvjete...
"6. Tarifa Easy+ promo ima redovan iznos mjesečne naknade 50 kn (vrijedi od 1.7.2008.) uz automatsku promociju 100% popusta na iznos mjesečne naknade koja vrijedi sve dok korisnik koristi Easy+ promo tarifu."
ako bi mi neko mogo malo bolje pojasnit ovu stavku
naime ja sam takodjer na toj easy+ promo tarifi i sad me zanima sljedece
1.ja cu svaki mjesec sljedece 2 godine placati 12,5 kn za frekvenciju (t/n)?
2. na tu cifru ce mi se dodati jos ono sta potrosim pozivima porukama, i sl. (t/n)?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ako misliš učiniti nešto pametno, i uz to pametno za novčanik, pređi na Tele2 KnockOut.
Sve mreže za 0,49 kn/min (uspostava 0,25 kn po pozivu), sms za 0,29 kn, minimalna mjesečna potrošnja (u nju ulaze svi pozivi, poruke i uspostave poziva) iznosi 50, 100 ili 150 kn kako si izabereš (uz najveći minimalni iznos možeš uzeti najjeftinije novi mobitel, i obratno).
Vjeruj mi, nećeš požaliti.
Tata mi je na VIP-u imao neku staru tarifu, i onda prije prebacivanja na Tele2, prebacio se na Easy+, jer je smatrao da će mu to biti bolje od stare tarife, a da iz nekog razloga želi ostati na VIP-u... Računi su mu još veći, nego na staroj tarifi.
Ja trošim upola manje na Tele2, nego prije. Mama također. Njega već pola godine šaljem da si prebaci broj, ali zaboravi, ne da mu se i tako... A već si je mogao uštedjeti ogromnu lovu da je to napravio kad i ja, pred godinu dana...
Bookmarks