Moj firmware je U900XXHC6, e sad mene zanima di mogu vidjeti šta znači koji firmware.....
Potrebno:
-USB kabel
-MultiLoader
-Flash File-ovi
1.Instaliraj drivere za USB data kabel koji dolazi s mobitelom.
2.Ukloni bateriju,sim i memorijsku karticu iz mobitela.Vrati bateriju i drži tipku 9 i upali mobitel,priključi mobitel na USB kabel, na zaslonu mobitela trebala bi se pojaviti poruka "Download".
3.Pokrenite FastMultiLoader v5.32
4.Označite MSM6275/MSM6280.
5.Označite "Boot Change" i "Full Download"
6.Klikni na mss, Rsrc1, Rsrc2 and Factory FS i izaberi odgovarajuće file-ove
8.Klikni na "Port Search" kako bi se port na kojem je mobitel pokazao.
10.Klikni na "Download"
11.Postupak je gotov kada dobijete poruku "ok complete".
U900 Firmwares:
U900ADHC6
U900DXHC5
U900JPHD3
U900PNHD1
U900XEHC3
U900XEHC4
U900XEHD1
U900XFHE1
U900XXHC6
U908ZHHE2
Moj firmware je U900XXHC6, e sad mene zanima di mogu vidjeti šta znači koji firmware.....
Zahvaljujem...ali šta konkretno ja dobivam promjenom firmwara, koja poboljšanja, odn nedostatke. U biti hoću znati koja je zadnja verzija softwera?
I još jedno pitanje, stvar koja me užasno živcira..dal je moguće podesiti U900 tako da vidim da imam nepročitanu poruku ili propušten poziv bez da moram otvarat mob ili stiskat gumbe da upalim ekran??
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=801402&postcount=21Zahvaljujem...ali šta konkretno ja dobivam promjenom firmwara, koja poboljšanja, odn nedostatke.
Da, znam te općenite stvari...nemam brandirani mobitel, dal to znači da ništa ne dobivam promjenom firmwera? Nikakvih softwareskih poboljšanja? Šta zapravo mogu promjeniti flashiranjem, osim de-brandirati mob?
I ovo pitanje gore, sa nepročitanom porukom ili propuštenim pozivom? Dal je moguće modati tako mob da vidim da mi stoji npr. nepročitani sms a da ne otvaram mob i palim ekran???
Izgubiti garanciju,sj***** mobitel tijekom flashiranja ako to radiš prvi put.dal to znači da ništa ne dobivam promjenom firmwera? Nikakvih softwareskih poboljšanja? Šta zapravo mogu promjeniti flashiranjem, osim de-brandirati mob?
Ne posjedujem U900 pa ti na ovo ne znam odgovor , http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57407.Dal je moguće modati tako mob da vidim da mi stoji npr. nepročitani sms a da ne otvaram mob i palim ekran???
Za ovaj dio s modanjem ....nije ga moguće modati.
Hello- Thank you for all of this great information.
Does anyone know if any of these firmwares allow you the option of removing the clock/date bar that goes across the upper part of the screen ??
There are 3 clock options but no option to remove it, but there is also one option but it is "greyed" out and does not work so I think it may work with a different firmware.
Thank You, LL-
OK, thank you for the information Alienware.
Cheers, LL-
Ne ,fw s hr.jezikom ima samo XF firmware.
Pozdrav !!
Koji da stavim sa hrvatskim menijem i koja je razlika:
U900UXFHG1.exe Uploaded 10/12/2008 63.17 MB
ili
U900XFHE1.exe Uploaded 07/17/2008 62.53 MB
a koji odabrati Rcrc 2 mid ili low?
koja je razlika?
Hvala
Seriously?
Imam U900 od 9. mjeseca i imam firmware U900XXHC6, otključan cijelo vrijeme. Sad mene zanima dali ima neki novi firmware, dali ima nekih promjena u softveru, ubrzan, neke sitnice i slično kao što ima kod Symbiana?
Netko zna što o tome??
Prvenstveno me najviše živcira situacija sa kapacitetom dolaznih poruka i izvješćima...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
i mene zanima bas kao sto je neko gore pitao da li se moze mozda nekako skinuti jedan sat,jer na ekranu imam konstantno 2 sata sto me i previse zivcira!
i kako se moze vidjeti koju verziju software imam???
###1410989180026
ima li netko korisnicke upute na rh???
hvala
moze link neki, nemrem naci nigdje, ali nazalost nemam ni bas vremena za trazit, pa pomozite pliz
Pozdrav svima,imam jedan problem.imam samsung u900 i piše mi phone freeze kad stavim neku drugu karticu(zaključan mob i netko je upisao 3 puta krivi kod).Ima li netko neko rješenje?probao sam full reset,i probao sam flashat novi software,ali opet isto.Phone freeze je u secure eprom,tako da nemam baš ideje.
Jel na U900BOHG1 mogu normalno staviti U900XEIE2 Firmware? mob je lockan na t-mob,sad cu ga na unlock nosit.
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Morat ćeš do najbližeg servisa da ti iščitaju unfreeze kod, budući da si isprobao sve moguće metode i nisu upalile ostaje samo servis. Pitaj da ti zapišu kod neka se nađe za svaki slučaj.
Kad ga već nosiš na otključavanje reci da ti odmah stave i "čisti" firmware na njega, sa našim menijem je U900XFxxx oznaka. Hardver je potpuno isti tako da neće bit problema.
Bookmarks