ja trenutno nista ne radim, samo sam za kompom, bavim se nekom muzikom, let's call it semi profesional
planiram ponovo krenut na kosarku, trenirat....
a jedva cekam toplije dane pa da pocnem se vozikat motorom, na fucu i sicujOoj
Završio/ la sam srednju i radim
Završio/ la sam srednju i ne pokušavam se zaposliti
Završio/ la sam faks i radim
Završio/ la sam srednju/ faks i pokušavam se zaposliti
Idem u srednju
Idem na faks i radim
Idem na faks i ne radim
Završio/ la sam osnovnu i radim
Čime se bavite? koji su vam hobiji... Recimo ja planiran trenirat nešto, ali nemam pojma što, pa ako netko ima kakav savjet.. ne bih htjela trenirat neki sport nego neku vještinu, ali da nije prebrutalnaznači za curu, he he
.. a inače uglavnom učim, idem van, na kave i tak to.. pišite
![]()
![]()
ja trenutno nista ne radim, samo sam za kompom, bavim se nekom muzikom, let's call it semi profesional
planiram ponovo krenut na kosarku, trenirat....
a jedva cekam toplije dane pa da pocnem se vozikat motorom, na fucu i sicujOoj
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
idem u skolu, treniram idem van eto to je moj zivot
ucim, ucim, ucim i idem na faks...to je moj zivot!
Znaci svi 100% na zajebanciji neka neka tako i treba kasnije ce te samo zalit ako se sad ne ispusete.
A eto ja ti pisem diplomski na gradi i pa bi trebo imat odbranu 1. 4. to ce bit zanimljivo inace u pauzama nista jedna zena dvije svalerke pa se prezivljava ;-)
...prvo škola,zatim komp,glazba...na proljeće biciklizam...na ljeto izlasci svaki dan...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ah, ovak...idem na engleski, radim svaki dan od pola 9 do pola 5 pon-petak...no od danas radim od pola 9 do 20 h jer uletio još jedan poslić...i naravno neradne subote mogu zaboravit..
što se hobija tiče baš i nemam vremena...ovaj forum je moj hobi...i rolanje oko jaruna, jedva čekam lijepo vrijeme
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Škola, forum i ništa drugo značajno
Radim od pon-pet od 8-16, vikendom sam vani i u teretani s dečkom, trebala bi učit, al baš to i ne radim nažalost i jedva čekam proljeće da se počnem baviti sportom kak se spada.
...čitam knjige i lagano se tovim...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Poslao: dmi
... lagano se tovim...![]()
![]()
Odi na Tae-bo...Poslao: Hope
Čime se bavite? koji su vam hobiji... Recimo ja planiran trenirat nešto, ali nemam pojma što, pa ako netko ima kakav savjet.. ne bih htjela trenirat neki sport nego neku vještinu, ali da nije prebrutalnaznači za curu, he he
.. a inače uglavnom učim, idem van, na kave i tak to.. pišite
![]()
![]()
Ja se trenutno mučim s faxom, i u teretani... Inače su mi velike ljubavi biciklizam i ronjenje i nadam se da ću jednog dana ak sve prođe dobro radit na i u moru...![]()
Wasssssuppppp?
il sam u školi il sam na praksi ili zamišljam da mi na krovu mog škodilaka piše TAXI
MARSEILLE
e sad ko je skužio skužio je ko nije nije
ja sam skuzio ti si french taxi freak ...![]()
ja se uglavnom bavim programiranjem i nesto malo radim u flashu i takvim programima ... uglavnom moj zivot je kompjuter (kakav geak)
uz kompjuter izlazim van sa frendovima
chevapi for men
Kappa nice avatar.![]()
![]()
ja sam u penziji.....
Svirka, knjige, ucenje, forum i gubljenje vremena...
Ljeti radim u jednom foto studiju upitne kvalitete usluge.
trenutno nemam inspiracije...
i briskula .![]()
trenutno nemam inspiracije...
u qbasicu i c++ ...Poslao: cyberphere
U kojem programskom jeziku programiraš?
chevapi for men
thx ... daje tocan opis menePoslao: Mobyfan-ica
Kappa nice avatar.![]()
![]()
![]()
chevapi for men
i da se zoveš Daniel Morales? Nisi ti malo preveć zabrijo na taj film? Samo kaj je uvijek na kraju najbolji francuski auto, što mi je totalna glupost...Poslao: Daniel Morales
il sam u školi il sam na praksi ili zamišljam da mi na krovu mog škodilaka piše TAXI
MARSEILLE
e sad ko je skužio skužio je ko nije nije
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
znači okružen si samo muškima....khm..khm...ima nas svakakvihPoslao: kappa
. uglavnom moj zivot je kompjuter (kakav geak)
uz kompjuter izlazim van sa frendovima![]()
Bookmarks