Ne znam koji linux imaš, ali updateaj repozitorij, dva puta klikni na 3gp film i trebao bi ti ponuditi paket koji trebaš skinuti da gledaš.
htjela bi to instalirat na asus eee, pa me zanima kako i gdje i kako da uopce nadem taj program, postoji li to?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ne znam koji linux imaš, ali updateaj repozitorij, dva puta klikni na 3gp film i trebao bi ti ponuditi paket koji trebaš skinuti da gledaš.
Posto VLC media player podrzava 3GP video format (VLC features),i posto je kompatibilan s Linuxom,zaviri OVDJE,skini,instaliraj i uzivaj...![]()
Baš sam i ja mislio reći za VCL (koristim ga na kompu), ali nisam znao da ga ima na linuxu.
VLC sam koristio i na win-u....odo ga sad skinit i za linux.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
posto imam taj asus, integrirani linux, kak da uopce vidim koji je to linux? tek mi 3 dan ovo, treba se snac![]()
Stavi si gore XP ako ti je tako lakse. EEE koristi Xandros Linux baziran na debianu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Stringove? Mislis na pakete?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
c/p sa gore navedenog linka
LC's latest packaged version is always in the official Debian unstable branch. However you should still use our apt-get line if you need libdvdcss:
deb http://download.videolan.org/pub/videolan/debian sid main
deb-src http://download.videolan.org/pub/videolan/debian sid main
For a normal install, do:
# apt-get update
# apt-get install vlc libdvdcss2
kaj ja sad trebam s tim?
Bookmarks