Nema zamjerke na mob ali mislim da je mogao biti i veći ekran,ima dosta neiskorištenog prostora
Nema zamjerke na mob ali mislim da je mogao biti i veći ekran,ima dosta neiskorištenog prostora
Sviđa mi se, nije loše, malo po oblinama vuče na PEBL seriju ali specifikacije su "svemirske". Možda jača baterija(oko 1500mAh) za razliku od ove koja se nudi uz uređaj.
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
možda za motoroline korisnike ovo izgleda tako kako si ti to opisao
rezolucija na ovome ekranu nikako nejde uz ostale specifikacije ( mda compact ima identične dimenzije i razlučivost) upravo sada kada svi prelaze polako na VGA, potez ovakvkog tipa na uređaju koji bi trebao podići popularnost proizvođaću ja ne shvačam (pod pretpostavkom da su specifikacije uopće točne).
angels might have been eaten.
Specifikacije su stvarno dobre (ako budu takve), ali dizajn mi se nikako ne svida. To mi je jedan od ruznijih mobitela koje sam vidio.
PREDATOR
koliko je upitno jesu li specifikacije točne, toliko je upitno koja je veličina ekrana ovog uređaja. sve je zasad rekla - kazala. vidjet ćemo.
a što se tiče dizajna, o ukusima se ne raspravlja, zar ne?
Što se tiče veličine... Meni je recimo veličina jako bitna. imam mobitel 24 sata na dan pored sebe, stalno tipkam po njemu i stalno mi je u džepu. mini ciglu ja nikako ne želim imati u džepu.
iskreno, ako ikad i izađe, vjerujem da neće biti u mojoj kolekciji. po tom pitanju bi radije odabrao ZN5.
Poštovanje, GoGs
Bookmarks