Očigledno nije previše zanimljiv kad ga nitko na ovom forumu nema.Ne znam zašto je to tako,ali kad gledamo konkurenciju ne treba ni čuditi što se ovaj LG slabo traži.
Dobro, jel ima tko ovaj mobitel?pratim ovu temu vec 3 tjedna , nikakvog pomaka , a mobitel izgleda maximalno zanimljiv , osim cinjenice da je LG ajde ()
frend ima onaj 990,ma onaj sta se davao u pretplati , popularni , i nije me nesto ocarao . Slika kad se krene slikat je mutna brate , na mom samsungu je ostrija neusporediva.
Očigledno nije previše zanimljiv kad ga nitko na ovom forumu nema.Ne znam zašto je to tako,ali kad gledamo konkurenciju ne treba ni čuditi što se ovaj LG slabo traži.
zasto? pa bolji (specifikacijama ) je od 98posto mobitela koje se komentira.
wlan, gps , 8mpx , divx support , i to sve na TS .
mislim u svakom slucaju , ima losijih mobitela oko kojih su ispisani deseci stranica
ja bih to pripisao relativnom nepovjerenju prema LGu kao brandu mobitela. sto je razumljivo.
Pa o tome se i radi.Prema LG-u su ljudi opravdano skeptični.
KC 910 je trendovski opremljen svim i svačim,ali ni to ne jamči uspjeh.Da na poklopcu piše Nokia,sigurno bi ga imalo dosta forumaša.
Kaj fakat nitko nema ovaj mob? Ja već dugo vremene tražim novi mob i kako god okrenem, uvijek se vraćam na Renoira, samo što mi ne paše kupnja u Tele2, a nigdje drugdje ga nema na ugovor. Jel ima svjetlo a.k.a. blic?
Ima , ali po gsmarenareviewu dosta je popljuvan..ima ksenon cak jel , e taj ksenon je popljuvan..
http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/...ops/crop_1.jpg
Pitanje je jos kolko je GPS funkcionalan.
cekamo nekog da nam napise iz prve ruke , valjda bu ove godine neko naisel![]()
Sve sam to već vidio, samo sam kriovo napisao ono što me zanima - ima li blic koji može stalno radiiti, koristiti se kao svjetlo, to me zanima.
Ne znam, mob kao takav mi se čini odličan, a gps mi je manje bitna stavka, više su mi bitne multimedijalne mogućnosti.
...ovaj..jel ga tko nabavio..?![]()
gidi jap!
evo ja ga iman...necu ulazit u cijenu..ali ako netko ne mjenja puno mobitele u tele 2 ga se lijepo moze nabaviti za jeftinije pare (govorin gledajuci konkurenciju i cijenu Viewty-a), bit ce da mu je Arena smanjila naveliko cijenu
pa ako ima ko nekih pitanja neka slobodno pita...ja san zadovoljan, full podsjeca na Viewtya...imao sam Viewty-a, pa N95 8gb - i mogu reci falio mi je TS hehe..i evo sad Renoira.
Jel kvaliteta izrade loša kao što se priča?Ja sam jednog držao u ruci i izgledao mi je kao da držim igračku.
Bookmarks