htio sam reci da je Nokijin softver ipak prilagodljiviji i logicniji.kod Samsunga mi jos uvijek smeta sto vecina modela nema podrsku za postavljanje bilo kojeg zvuka za poruku i alarm....
G600 nije los izbor,jer je atraktivan i ima odlicnu kameru,a i prilicno je popularan model,ali meni se 6500s cini kao bolji izbor....
U svakom slučaju se i ja slažem da je nokija bolji izbor,jer na kraju krajeva,Samsung je samo šminka....al kao što rekoh,za moje potrebe...ohoho dosta...
Nisam ništa krivo mislio.
U svakom slučaju se i ja slažem da je nokija bolji izbor,jer na kraju krajeva,Samsung je samo šminka....al kao što rekoh,za moje potrebe...ohoho dosta...
Nisam ništa krivo mislio.
ma bar se mi razumijemo
6500s sam imao priliku koristiti i stvarno me se dojmila,jer je stvarno kvalitetno napravljena,sto je kod Nokije rijetko,a i to metalno kuciste je vrazje privlacno...
ne znam,meni se jako svidja.
ma bar se mi razumijemo
6500s sam imao priliku koristiti i stvarno me se dojmila,jer je stvarno kvalitetno napravljena,sto je kod Nokije rijetko,a i to metalno kuciste je vrazje privlacno...
ne znam,meni se jako svidja.
Istina,Samsung ko samsung,počeo je izbacivat sve više modela sa nenaprednim softom,kao motorola.... mislim,čast izuzecima....
Dok već i ja sve više ciljam na Nokie...
Bookmarks