Mislim da si mogao i ovdje postati.
Ali, sudeći po anketi- nod (eset) je bolji.
Iako je po zadnjim testovima najbolji avira, imaš link na testiranja u temi na koju sam dao link. Mislim da je Vepar postao taj link.
evo zanima me koji je bolji od ovih dva...sad trenutno imam oba instalirana, pa da znam kojeg da maknem....
Mislim da si mogao i ovdje postati.
Ali, sudeći po anketi- nod (eset) je bolji.
Iako je po zadnjim testovima najbolji avira, imaš link na testiranja u temi na koju sam dao link. Mislim da je Vepar postao taj link.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nepotrebno je da imas oba instalirana,jer bi mogao imati problema.poznato je da AVG i Eset bas i nisu kompatibilni niti u jednoj soluciji.
usporedbe AV-a imas ovdje:
http://www.av-comparatives.org/
http://www.virusbtn.com/news/2008/03_13a.xml
Probao i jednog i drugog...no AVG maknuo za dva dana i već više od pla godine imam Eset Smart i daleko je bolji, jednostavniji i brži...barem meni![]()
Mogu samo rec da me taj ESET jako lijepo iznenadio![]()
Forumaš godine :)
evo da ne otvaram novu temu,ako mi netko može pomoć...imam neki virus ili spyware,neznam kaj je,al ga nemogu nikako izbrisat ni u safe modu niti ga xoftspy može izbrisat....uglavnom nalazi se u system32 mapi i zove se winload (ak to kaj znači)...neznam kak da ga maknem pa ak neko zna...hvala..
AVG antispyware vecinu toga moze rijesiti,a uz to je i besplatan.
Ubij proces i onda ga dokrajči Unlockerom pošto znaš koji je i gdje se nalazi.
Ajde da odmah pitam....
Susjed mi je imao problema sa Geniusom...skinuo mu mlađi brat to a nije ni znao kaj skidai sada mu se stalno to pojavljivalo u denom uglu plava zvjezdica...budući da je to stara stvar imao sam negdje na cdu kako se makne to i pretvori windows u legalne
![]()
No to sve štima...problem je kaj se stalno javla Antivirus 2009 spam poruka koju je također pokupio ja mislim zajedno sa time..i kak to sada maknuti...stvarno iritira svako malo se samo od sebe otvori, skenira i kaže da ima puno virusa i da treba kupiti taj progrma da bi ih mogao maknuti...kako se toga riješiti??
Repairanjem Windowsa sa odgovarajućim,prilagođenim CD-om..
No to je moje razmišljanje...ali ima i drugih solucija...
update Windowsa je zlo...veliko..... pogledaj
Pa znam da je zlo...ali sigurno ima način neki...ako se može maknuti Geniune (tak nekak se piše) onda se može maknuti i ova spam poruka...
postao sam već negdje to na forumu ili nisam, nemrem se sjetiti, uglavnom..
Code:http://rapidshare.com/files/128093548/Windows_WGA_Patcher_Permanent_Kit.zip
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 12-09-2008 u 13:17
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ali kaj to nije za uklanjanje WGA..odnosno toga Geniuenea?
To meni ne treba...to sma uklonio....problem je u onom drugom gore navedenom...
Kaspersky.......prijatelju....
i viđ Ovdje
Ili promijenit Product key.....A ja baš imam jedan što igra![]()
Kad se vec hvalimo...![]()
Ja imam generator kljuceva koji piratski kljuc okrece na origigi,rade svi update-i i sran*a koja uz to idu...![]()
Svi se samo hvale umjesto da mi pomognu i šalju nešto na PM![]()
Baš ste se raspisali, a odgovor je dat još u drugom postu. Nekad je bolje otvoriti novu temu s konkretnim pitanjem nego šarati okolo.
Ako već pričate o ilegalnim stvarima, onda nastavite na pm kako ste i krenuli, a ako netko ima još nerazjašnjenih pitanja neka otvori temu za to.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks