i opet nastavlja dalje pucati heheh

ovako! report, ne!

naime, prije 4 mjeseca ja sam zatražio promjenu brzine na 8, pošto nisam znao da nisam u mogućnosti dobiti istu, zaštekao mi je maxtv te je pozvan tehničar na teren, koji je otkrio u čemu je stvar, te je nazvao centralu da smanji brzinu...te su oni isto i napravili...

zvao sam par puta, javili se neki ćobani, koji su rekli da je pucanje veze oko 15 puta na dan normalna pojava, sve do danas kad mi se javila simpatična mlada gospodična po imenu tri slova(da ne govorim sad njeno ime) i lijepo objasnila u čemu je navodni problem, reko, ljubim te djevojko milog li glasića što mi pomogneš rješiti dilemu, te sam od dotične gospodične saznao da oni misle da još uvijek imam 8mbit vezu, a račun mi uredno dolazi za ono od 2mbit..

reko, grejt, daj ti mala promjeni meni to...ona veli evo odmah..

veli ona meni, promjenit ćemo kroz dva tjedna, e do tog dijela mi je bila simpatična, od onda mi je prestala...

što prevedeno znači, da, će mi naplatiti 8mbit/s samo ovaj mjesec, dok su mi za ostale naplaćivali a kak ti imao sam 8 a zapravo mi je download bio ko onaj od 2, tek je ovaj mjesec brzina poćela kenjati i penjati se do 400kb/s

ja sad pitam, zašto niste javili da se nešto čudno događa ako već postoji neki paradoks...

bla bla bla bla....

i tako se čeka daljni rasplet situacije...