Evo, došao je dan kada mobovi imaju isti izgled kao i oni stari (da, SE je sve svoje izglede potrošio) i evo nam K950i.
Ima i 10× optički zum!
evo slika i komentirajte:
sry modovi, našo na netu a moro postavit
Evo, došao je dan kada mobovi imaju isti izgled kao i oni stari (da, SE je sve svoje izglede potrošio) i evo nam K950i.
Ima i 10× optički zum!
evo slika i komentirajte:
sry modovi, našo na netu a moro postavit
Mogao (i morao) si to stavit u glasine, a ne otvarat novu temu za jedan obični photoshop... Iako, moram priznat da ne izgleda loše![]()
Evo ja ću komentirati da je ovo čisti fake, tj. lažnjak.
Mislim smiješan si mi ti ako si makar i na trenutak pomislio da je ovo budući K950
![]()
nisam nimalo pomislio da je to k950i, al sam se ugodno nasmijao kad sam vidio, pa da malo i vas nasmijem.
sry ako sam fulao podforum.
Da, ima 5mp i veći ekran, ali je veličina mobitela ista
A bljeskalica, doslovno, zalijepljena na mob.
A nema ni zvučnika (onog za razgovor).
Pa ja bi, skoro, napravio bolji mob.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Koji god mob da pogledam, uvjek vidim da ima mjesta za malo veći ekran....
Mogli su svakom mobu staviti što veći ekran, razvuć ga što više, a tipke stisnut, a ne ovako ko na K750... Sad kad pogledaš razliku, ko da je ekran na K950 duplo veći...
Da je meni ovak velik zaslon...
smijurija i nista drugo.uostalom cybershot SonyEricssoni vise ne koriste oznaku "K",vec po novom "C".
Prije su bili Kybershot![]()
Hahaha... LOOOL-čina!
Odavno me nešto nije ovako oraspoložilo kao ovaj "K950i".![]()
...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot!
"Ima i 10× optički zum" digitalci sa optickim zoomom su cigletine,a ovaj ima 10x opticki zoom ali on je malen,stane u dzep...netko se fino nasalio s ovim ili je toliko zaljubljen u k750 da se nada da ce SE jednog dana stvarno napraviti taj K950,pazite kad ce netko u photosopu napravit K1000
modovi dajte zatvorite ovo
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Hm, ova tema i nije bas korisna, a i postoji vec tema za glasine.
Zato zatvaram.
![]()
Bookmarks