Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking RebelSimCard- Dekodira sve mobitele!

Evo, pošto sam ponosan vlasnik jednoga samsunga, da se obratim ovdje! Naišao sam na jednu stranicu http://rebelsimcard.com gdje se može kupiti za 32 funte paket od 2 rebelsim kartice, 1 rezač i 1 programator. O čemu se radi - Na običnoj kartici bilo koje mreže (tele2,simpa,vip.....vijetnam telekom) se napravi rupa rezačem (tu valjda ide čip) i onda se ta rebelsim kartica (koja je tanka 0,1mm)stavi na karticu operatera i tako zajedno se umetne u utor na mobitelu. Eto, i to je to. Ovisno o mobitelu se izabere u izborniku model uređaja ili operator...što već ima. I to je to. Mobitel ne treba dekodirati. Kažu da radi s Iphone,samsung,...svi mobiteli. Samo neznam, valjda rade i ovi sa S40 softwareom...vidim tamo nabrajaju Iphone, Symbian...i ostale pametne mobitele...?! Valjda rade svi! Također postoji update uz pomoć programatora, gdje se mogu ubuduće nadograđivati novi modeli telefona koji budu izdani. Znači za nekih 300 kn se dobije cijeli komplet sa 2 kartice - i kako kupujete telefone, netreba ih dekodirati...Zauvijek imate "univerzalni dekoder" Sama 1 kartica košta 10-15 funti (znači 100-tinjak kuna). Pa me zanima jel ima tko ovu karticu, jel to radi? Jel isporučuju to oni,...jel ima tko iskustva s time?
    Meni se ovo čini odlično!
    Zadnji uredio mlesic : 20-08-2008 u 04:19

Slične teme

1. Servis za mobitele u ZG
    By DJ X2 in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 09-09-2010, 20:09
  2. Odgovora: 63
    Posljednji post: 29-12-2009, 00:51
  3. HID kontrole za SE mobitele
    By Jack Bauer in forum Općenito
    Odgovora: 71