Pozdrav! Ja sam taj momak koji je kupio mobilni, i baš sam htio doć ovdje otvorit temu za taj problem, a vidim da je fizor već to napravio... Uglavnom, sve stoji šta je napisao, 2 takve poruke su mi poslane, prva od 3 dijela a druga od 4... obje poruke su stigle samo u povezana dva dijela i onim poznatim "neki tekst fali" dodatkom (i u detaljima poruka piše "Vezano: 2/3" odnosno "2/4")... Što je još čudnije, u isto vrijeme s te dvije poruke su mi došle obavijesti da sam dobio 3 faks poruke (za prvi put), i 4 poruke e-pošte (za drugi put) i ta mi dva simbola nonstop stoje na vrhu ekrana kao nepročitane poruke... U postavkama nisam našao ništa vezano za duge poruke ili slično, mob je kodiran, koristim ga u tele2 mreži... Kad sam zamolio curu da mi istu poruku (od 4 dijela) pošalje na drugi broj u drugi mobitel (Nokia 6233, vip broj, daklem potpuno isti softver), poruka je stigla najnormalnije... Sad još neznam dali je to možda do tele2 kartice ili do telefona, probat ću stavit tele2 karticu u 6233 pa ćemo vidit...

Odgovori uz citat
Bookmarks