Meni je tako svuda... Gdje god se nalazio, veza uvijek puca, nekad nakon 5-10 min, a nekad nakon pola sata do sat. Jedino je u Zagrebu izdržalo malo duže... Zvao sam T-Mobile, pričali smo nekoliko puta, kažu da su nešto kao riješili, ali meni isto.
dali je netko boravio na Murteru i koristio t-mobile GPRS EDGE u tom mjestu
dali vam se dogada da signal prekida svakih 10 minuta pa treba disconekt i conect u wnw manageru i tako vec od pocetka ljeta
koristim webnwalk stick
pozdrav
Meni je tako svuda... Gdje god se nalazio, veza uvijek puca, nekad nakon 5-10 min, a nekad nakon pola sata do sat. Jedino je u Zagrebu izdržalo malo duže... Zvao sam T-Mobile, pričali smo nekoliko puta, kažu da su nešto kao riješili, ali meni isto.
od 2 mjeseca od kad koristim nije bilo problema ali od pocetka ljeta puca konstanto u intervalima od 10min
najgore sto niti nepise u wnw manageru da je veza pukla negoo pise conected to t-mobile edge,najvise me zivcira zbog msn
Tako se i kod mene ponaša, ali puca otkad ga imam, a to je već nekoliko mjeseci...
Ovog ljeta sam se spajao na Internet preko wnw-a prakticki svugdje i jedino mjesto gdje to nisam uspio je bio oko sjevernog Velebita, a spajao sam se u Dalmatinskoj Zagori, po gorskom kotaru, stvarno svugdje i to u pokretu. Bio je EDGE, ali ipak solidna veza.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sto se pucanja tice probajte izbjeci WnW manager i spajati se preko DialUp-a radi puno stabilnije
dobar grah daleko se čuje
Kako se to namjesti?![]()
da i mene zanima koji je pozivni broj za gprs koji za umts
Dial up broj je *99*1#
ne treba biti. moze biti *99# a sve ostalo forsiras sa stringom u modemu koji upises.
*99# je broj s kojime se dize GPRS modem i na telefonima i na svemu sto ima paketni prijenos.
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 23-08-2008 u 20:20
Da, ali kako ga natjerati da radi kao modem?
jel pucanje veze sređeno ili se i dalje događa samo meni?jer meni još uvijek puca u intervalima od cca 10 minuta (ili oko 200kb prometa),neovisno o mjestu gdje se nalazim.
za pucanje veze sam nasao krivca,a to je sto sam skinuo wnw manager sa t-mobile stranice umjesto da instaliram onaj na wnw sticku
sve sam deinstalirao i ponovo instalirao nw stick i onda wnw manager na wnw sticku(usb memorija unutra) i sad radi sve super
Bookmarks