Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 53

Hybrid View

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    65.022
    Nivo
    62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni se nije desilo da u NY nisam imao GSM signal, 3G-eom i nije bio pokriven cijeli NY, ali GSM je bio, samo je kvaliteta jako loša naspram EU i još ktom kako 3G iPhone ima GSM čipsete slabije kvalitete dolazi do prekida u signalu.
    HC4L

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Nokia 5800 XpressMusic
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A kakva je kvaliteta zvuka prek slusailca sto se mp3 a tice?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP, TIM
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao such-du Pregledaj post
    Xzibit - daj reci narodu, kakav ti je signal na novom iphoneu3g? I jesi li provao surfat na Vipovoj 3G mrezi - ima li problema, sporosti?

inace se ljudi u americi strasno zale na los prijem signala 3G mreze koji je u drugim mobitelima jaci
    Iskreno imam malih problema sto se tice Vip-ove 3G mreze. Slab signal. Al nikad mi se nije desilo da se prekinuo razgovor zbog slabog signala.

Poznat je problem slabog signala na novom iPhone-u al izgleda da ce se rijesiti za koji tjedan sa novim firmware-om (2.1).

Inace wi-fi hvata slabije od mog laptopa al opet solidno.

= Citat = Izvorno postao randx Pregledaj post
    A kakva je kvaliteta zvuka prek slusailca sto se mp3 a tice?
    preko slusalica kvaliteta mp3-ja je jako dobra - postoji cak i neki equilizer al nije da bas osijetim neku razliku. cak i na mono zvucnik kvaliteta je solidna. bolje od onog sto sam mislio. cuo sam neke svirke preko stereo zvucnika od nokie n95 8gb i... moram priznati... stereo is better than mono!

= Citat = Izvorno postao pekar Pregledaj post
    da li netko zna, jel iphone radi na tele2... znam da je tele2 radio probleme na nekim mobovima, skupljim nokia-ma i htc tytn-ima?!
    morao bi... neznam zasto nebi... u ostalom hvata mi i tele2 mrezu kad trazim operatera manualno...

= Citat = Izvorno postao ifeta Pregledaj post
    Da li postoji na tom uređaju opcija da bude kao auto navigacija ili tako nešto???
    ima gps al skida mape preko interneta (znaci da kosta). mape su od google-a. iste kao kad surfas preko pc-a na google maps. imas prikaze obicne auto-karte, satelitske snimke i kombinirano.

probao sam pod wi-fi mrezom i moram priznati da te locira vrlo precizno.

kazu da ce uskoro izaci software od tomtom-a, garmin-a itd - to znaci da ce imati vec ugradjene mape tako da neces morat biti konekiran na internet - to jest dolazi "turn-by-turn" navigacija!

= Citat = Izvorno postao saban Pregledaj post
    dal ima problema s blututom ko starija verzija i da li se moze slati mms normalno?
    file-ove ne mozes slati preko bluetooth-a. ni slike, ni muziku, ni nish... bar sa origigi konfiguracijom (= bez ikakvih third party programa)

bluetooth mozes koristiti samo u kombinaciji sa slusalicama... that's all.

a i ne podrzava stereo bluetooth... :/ nokia da...

za mms ti rabi jedan third party program... a i u ostalom nikad ih nisam slao jer kostaju previse. ako bas moram, radje cu poslati email...

= Citat = Izvorno postao zdenis Pregledaj post
    Zna li netko šta se dobiva ubacivanjem novijeg softwera na iPhone 3G,sada koristim 1.1.4 verziju,i dali se brišu slike kontakti i ostalo ubacivanjem novog softa?
    nema teoretske sanse da imas iphone 3g sa 1.1.4 firmware-om posto novi iphone je izasao samo sa verzijom 2.0!

ja trenutno imam 2.0.1. nisam upgrade-o na 2.0.2. izgleda da se ne isplati!

cekam 2.1 koja bi trebala izaci u ovom mjesecu!

Inace jucer sam si kupio foliju za ekran. Invisible Shield je sr4nj3! Pokusao ga staviti na telefon! Nema teoretske sanse da se zalijepi! Bacio sve u smece!

Cekam jos koznu futrolu i sokne Apple...
    Zadnji uredio Ico : 06-09-2008 u 22:49 Razlog: postoji tipka EDIT, može se citirati više postova u jednom postu
    HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    i još ktom kako 3G iPhone ima GSM čipsete slabije kvalitete dolazi do prekida u signalu.
    Ovo je potpuno netočno, ako neznaš zaista nema smisla ovakve izjave davati. Kod 3G iPhone-a radi se o Infineovom dvokomponentnom chipu prvi od njih je
    PMB 6272 GSM/EDGE zadužen za GSM a drugi dio WCDMA PMB 5701 za UMTS/HSDP-a. Dok je za baseband zaslužan X-GOLD 208 - PMB 8877.

Sve do jedne su komponente iznimne kakvoće jedino što ih razlikuje od recimo Nokie ( koja koristi Qualcomove) je taj što se kod njih radi o jednom integriranom sklopu, dok je kod Applea riječ o 2 odnosno 4 komponentnim jedinicama.

Tako da zadnja izjava stvarno ne stoji, da ne duljim :

"Eva Wieselgren, a journalist in Sweden, originally presented the findings of a study by Bluetest earlier this week which confirmed that the iPhone 3G's antenna and its 3G reception were functioning normally. When readers complained that the tests didn't properly single out a problematic phone, Wieselgren asked for volunteers who owned a bad iPhone 3G to offer their unit for additional testing," Prince McLean reports for AppleInsider.

"Despite the wide visibility of the report, Wieselgren wrote that there were 'unexpectedly few' who responded to claim ownership of a bad iPhone, but two users were identified who had experienced few or no bars of 3G service in areas where other mobile phones reported lots of bars of signal strength," McLean reports. "Wieselgren reported that the lab found that all these iPhones to 'have no problems with the 3G communication in the test chamber. They send and receive signals in a fully normal manner. They do not disconnect earlier than the others we have tested when the signal becomes weaker.'"

"The lab findings refute the speculation of financial analyst Richard Windsor of Nomura Securities, who issued a report two weeks ago that accused the iPhone 3G's Infineon chipset of being faulty and possibly requiring a massive recall to resolve. Infineon said it was not aware of any problems with its chips, which are also used by Samsung," McLean reports.

McLean continues, "A broader, informal study conducted by Wired that involved 2,600 users in different countries suggested that the iPhone 3G's problems were more likely due to limitations of carriers' networks, particularly AT&T in the US, where users reported 75 percent of the zero data results from dropped calls and less than half of the average data throughput compared to users on European carriers."

Radi se o dvije paralelne odnosno ponovljene studije.

Kao što rekoh američke mreže ( i GSM i 3G ) nisu niti blizu europskim a pogotovo Azijskim.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da li netko zna, jel iphone radi na tele2... znam da je tele2 radio probleme na nekim mobovima, skupljim nokia-ma i htc tytn-ima?!

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove