Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Tema: N81 vs N82

Hybrid View

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče zvuka i mp3 mogućnosti nisam ni jednu koristio tako da ti odgovor iz prve ruke ne mogu dati. Ali u svakom slučaju i jedna i druga bi morale zadovoljiti tvoje potrebe.

Ipak prednost bih ti stavio na model N82, nešto mi je ljepša (osobni dojam) ne radi se o slaid modelu kao N81, tako da ti se nema što rasklimati. N82 ima jaču kameru, ugrađeni GPS, ima stereo zvučnike, a jedna i druga imaju WiFi, iste ekrane, 3.5 mm audio output jack, podršku za A2DP profil, jedino koliko vidim N81 ima nešto jači procesor ali zato manje SDRAM memorije, što neznam dali je naposljetku i brža u radu.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2008
    Operater
    "t"
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    Što se tiče zvuka i mp3 mogućnosti nisam ni jednu koristio tako da ti odgovor iz prve ruke ne mogu dati. Ali u svakom slučaju i jedna i druga bi morale zadovoljiti tvoje potrebe.

Ipak prednost bih ti stavio na model N82, nešto mi je ljepša (osobni dojam) ne radi se o slaid modelu kao N81, tako da ti se nema što rasklimati. N82 ima jaču kameru, ugrađeni GPS, ima stereo zvučnike, a jedna i druga imaju WiFi, iste ekrane, 3.5 mm audio output jack, podršku za A2DP profil, jedino koliko vidim N81 ima nešto jači procesor ali zato manje SDRAM memorije, što neznam dali je naposljetku i brža u radu.
    ja sam sav u glazbi,patim na zvuk ali isto tako lako ostavljam po kuci stvari poput mp3a pa ga ne mogu naci 3 dana a mob imam uvijek kraj sebe i zato bih htio da ima solidan zvuk...da,vidio sam tih par Mhz u procesoru,a i 8gb u N81 je zavidna memorija

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kaBoom Pregledaj post
    ...a i 8gb u N81 je zavidna memorija

...je, ali u toj 8GB verziji nemaš mogućnost ubacivanja dodatne mem. kartice, dok kod obične N81, a i modela N82 imaš mogućnost umetanje mem. kartice do 8GB pa i više komada mem. kartica (ako baš želiš).

A što se tiče procesora, iskreno mislim da nebi smijelo biti neke veće razlike, (N81 brži prosecor, N82 više SDRAM-a). Možda najbolje ako si u mogućnosti u Mobisu ili gdje već da malo pročačkaš jedan i drugi model, a možda se i netko kompetentan javi koji je koristio oba modela.

...još ostajem pri svojem i glas za N82.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove