a mogao si napisati o kojem se mobu radi,kakva je to kartica,tesko da ce ti netko ovako znati pomoci
EDIT:joj oprosti promaknulo mi je.ispricavam se
bok!
ovako, u postavkama za poruke imam odabrano da mi se zeljene poruke spremaju
na mem. karticu (2GB). pored toga je i opcija spremanja u memoriju uredaja.
bez obzira sto sam odabrao spremanje na mem. kraticu, mob je spremao u
mem.uredaja i sad se ta memorija popunila. no, kad zelim premjestiti poruke
iz mem. uredaja na mem.karticu izbacuje mi poruku da "se poruka ne moze
premjestiti" ... osim da poruke prebacim na komp, da li mozda netko zna
zasto mi se dogada ovo gore opisano i kako to rijesiti?
zahvaljujem!
pozdrav grupi
a mogao si napisati o kojem se mobu radi,kakva je to kartica,tesko da ce ti netko ovako znati pomoci
EDIT:joj oprosti promaknulo mi je.ispricavam se
Zadnji uredio geco : 19-08-2008 u 15:59
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
U mog kolege isti problem.
Ista je i kartica u pitanju. Zanimljivo, kad ubacim svoju karticu (SanDisk 1GB - sve ok, njegova kartica u mome mobu - Sony 2GB - sve OK, samo kad je njegova kartica u njegovom mobu onda sve u k....).
...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot!
Ni meni to ne radi, ali kod mene je drugačije, napravio sam back up na mem. karticu i sad mi je interna memorija prazna, sve OK, odem u standby, vratim se, ali nema više ni jedne poruke, kao da sam ih obrisao, katastrofa, software u tom mobu je tak loš da mi se zgadio SE, a volio sam najviše unazad 5-6g otkad imam mob.
EDIT:
Sad mi to radi ali više mi ne radi ''spikerfon'', what a f*** ??
i ne radi mi prikaz .swf datoteka, ali radi ako podesim kao pozadinu ili screensaver, ali ako odem na taj file, neće ga prikazat da vidim šta je, a prije radilo, mob me je razočarao više nego išta do sada što se tehnike tiče.
Zadnji uredio ravilov : 25-11-2008 u 01:04 Razlog: koristi gumb EDIT!
Onda najbolje odnesi mobitel na servis. I napravi backup svega zato što će ti resetirati softver.
Ma kakav servis? da pravim 300km x 2 zbog usranog mobitela... Sad opet radi prikaz swf fileova ali speakerphone i dalje neće da se uključi pritiskom na onu tipku dok se odvija razgovor... pojavi se ikona da je uključen, ali i dalje radi onaj zvučnik goreKak blesavo... Nisam ga prodao jer su svi drugi isto tak sranje, a display je jedino dobar i dimenzije, to ga spašava da ga ne stucam.
A onda ga update-aj SEUS-om. Ali svejedno napravi backup, po novom SEUS briše memoriju uređaja. To ti je 100% zblokan softver.
Bookmarks