zaboravi na PC Suite...
Odi u Control Panel od Windowsa i napravi novu dial-up vezu u kojoj za modem odaberi tvoju Nokiu.
Za broj poziva i username i pass podatke pogledaj na stranicama od operatera (VIP, T.mobile, Tele2)
Imam jedan problem... Nadam se da sam pogodio pdf...Instalirao sam pc suite na laptop na kojem je vista i ok funkcionira, osim jedne stvari a to je spajanje na internet! Kad udjem u pc suite odem na connect to the internet i otvori se taj novi prozor ali nemogu kliknit ni na connect ni disconnect a ni settings, dalje pise da nema modema a u device manageru stoji nokia usb modem... Jedini sam korisnik tako da sam odmah kao admin ulogiran... Na stolnom kompu gdje je xp sam isto tako instalirao i sve radi...ako ima ikakve veze verzija je 6.82.23.2.
zna li netko kako bi se to moglo rijesiti, odnosno kako da dobijem pristup netu?
l.p.
zaboravi na PC Suite...
Odi u Control Panel od Windowsa i napravi novu dial-up vezu u kojoj za modem odaberi tvoju Nokiu.
Za broj poziva i username i pass podatke pogledaj na stranicama od operatera (VIP, T.mobile, Tele2)
E da... Zato sam i radio preko pc suite-a ... Na vipu sam i imam broadband, user i pass su 38591 ali nema broja nego a.p.n. koji je data.vip.hr
a broj hm...
probaj *99#
i skini si novi pcsuite sedmicu
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Sa *99# prodje sve i kad dodje do onog dijela registring to network izbaci gresku PPP link was terminated... Ajd probat cu skinit sedmicu... Zna netko koliko ima mb?
eto problem rijesen...
skinio sam pc suite 7 i radi...
izgleda da se 6ica i vista bas nevole...
hvala svima na pomoci...
Zadnji uredio :)) : 19-08-2008 u 00:44
Bookmarks