Koji program koristiš?
Imam usb bluetooth trust usb adapter 120 i instalirao sam driver sa cd-a i nove drivere s neta i komp mi ga prepozna ali ne mogu ga nikako povezati s mobitelom, piše mi "A network cable is unplugged". Šta to znači?![]()
Koji program koristiš?
Neki s trustovog cd-a, da instaliram neki drugi???Izvorno postao Dark
Probaj neki od ovih pa javi: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=4473
Ali je problem u tome što na desktopu mi to piše pa nevjerujem da bi program nešto pomogaoIzvorno postao Dark
Podešeni je na dobar port? Probaj sa drugim mobom ako možeš.
Pa na usb, a koji je to port da provjerim, jer imam samo com portove za izabrati
USB i je com port, samo moraš znati koji. Ako neznaš isprobaj.
...probaj nešto drugo instalirat na taj port(možda koji drugi kabel),pa vidi da li će radit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
U opcijama softvera koji se instalira sa večinom BT dongle-ova na tržištu postoji nešto što se zove BT Serial port emulation (vidi sliku na dnu), probaj to pokrenuti i mislim da će ti napisati na kojem portu je aktivno. Poslije toga pokreni program za mob koji želiš i u opcijama podesi potreban port.
![]()
I ja sam imo istih problema kod spajanja 6600 s kompom al nekako sam uspio iznac rijesenje cacko i cacko i sad sljaka al nemoj me pitat kako nemam pojma, mislim samo da ti kazem da ga ima a ti probaj nesto.
Daj se molim te sjetiIzvorno postao sile
![]()
Ne radi ti ovo gore što sam napisao?
Ne radi, pše com 5 ali kad sve tak podesim opet ništa![]()
![]()
Ne znam, meni je radilo. Glupo pitanje, ali je si li podesio i com5 u aplikaciji koju koristiš?
Da, koristim sonyericsson dial up networking wizardIzvorno postao gog
Bookmarks