Tko ti je to rekao da se ne moze otkljucat, da mi je znati... !?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=395945
Da li je tko uspio otključati Touch Dual kupljen u Htu? Navodno se ne može.
Tko ti je to rekao da se ne moze otkljucat, da mi je znati... !?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=395945
Jučer upravo otključao jednoga ovim postupkom.
Ipak, moram reći da je postupak izuzetno kompliciran, treba puno toga pročitati prije nego se išta krene raditi da ne bi došlo do problema. Sto stvari može krenuti po krivom, pogledaj malo postove u toj i ostalim temama, pa ćeš vidjeti da ne ide svima sve glatko...
A cuj.. nebi se bas slozio da je komplicirano.. dobro mozda i je ako nikad nisi radio takve stvari, ali ne vidim da se unlock bitno razlikuje od drgih HTCovih uredjaja.. Treba samo citat i pozorno pratit
Ali svakako treba pazit kako i sta se radi jel mozes si Touch Dual pretvorit u "ciglu" vrlo lagano, a garancija ti onda vise ne vrijedi..
Nadam se da si svjestan da otkljucavanjem uredjaj automatski gubis garanciju![]()
Čitam već danima
http://forum.xda-developers.com, već ga hoću bacit u zid
Ak mi tko može pomoći, odnosno da ga odkodira.
P.S. Garancija se ne gubi. Ja sam odključao svoj Vario, bio par puta na servisu da me nije nitko ništa pitao.
P.S.S. Zvao sam po oglasniku, oni naravno bacili teške filozofije, a da o cijenama ne pričam!
Mogu ti pomoch, nie bed uopce.. ali moras potegnit do Osijeka..
Imao si srece s Variom da nisu posumnjali da je ilegalno otkljucan ili su bili previse lijeni pa im se nije dalo sve provjeravat, pa si prosao na reklamaciji bez problema, ali sam 100% siguran da gubis garanciju otkljucavanjem, nazovi T-Mobile pa se uvjeri ako meni ne vjerujes![]()
Imam još jedan problem, mreža mi je cijelo vrijeme na 2, max tri crtice. Šta je Zg naglo izgubio mrežu kad sam kupio touch dual lol)
Zanima me jer je tko stavio dva operatera odnosno, dao napraviti DUAL sim karticu.
Zadnji uredio Inovator : 17-08-2008 u 00:47
RADIO ROM je zaduzen za GSM, pa je moguce da se verzija koju imas bas i ne voli sa T-Mobile mrezom, tako da bi fleshanje druge verzije moglo pomoci.
Probaj sa nekim drugim RADIO ROMom, ali oprezno sa fleshanjem radia jel je u 99% slucajeva upravo RADIO ROM kriv za brickanje uredjaja...
Vjerojatno imaš loš radio pack unutra. Prilikom otključavanja se ionako flasha radio, pa bi mogao odmah staviti neki bolji ( kojem će signal biti bolji).
@ Shamanix
Realno je jako komplicirano rješenje, to što se ti nadprosječno kužiš u PocketPC uređaje je drugi par rukava ;P
Yep, u pravu je God's Servant..
Da bi otkljucao uredjaj moras fleshat hackirani Radio ROM koji ti zatim otkljuca uredjaj, a da bi fleshao taj hackirani Radio ROM, moras fleshat MFG bootloader ( SPL ), odnosno bootloader koji dolazi sa "pre-producion" modelom uredjaja.
Nakon unlocka svejedno moras vratit normalni Radio ROM, tak da jednim udarcem ubijes dve muve![]()
Ovo je meni totalno špansko selo.
Jer zna tko nekog da otključava mobitele a da mi ne nabije cijenu?
Probao sam sve živo da ga odkodiram, ne ide.
Dajte molim Vas ak mi ga može tko odkodirati, preko oglasnika me traže 100 e da ga odkodiraju.
Shamanix - Osijek
Ja - Rijeka
Ti - Zagreb nemaš sreće
....ajmo purgeri, pomozite čovjeku. Valjda ima netko da zna otključati HTC Touch Dual![]()
A ništa, otvorili su autoput do Rijeke tak da navratim za koji dan)
Nadi na xda forumu program 'Device info' za svoj Touch.
Spojis telefon sa kompjuterom pricekas da se obavi konekcija i pokrenes taj program.
On ce ti iscitati sve verzije ROM-a i ostalih gluposti iz telefona, a izmedu svega toga nadi MCC/MNC codove.
Ako su skriveni sa zvijezdicama tesko da ces ga moci otkljucati osim sa placenim varijantama na netu sto isto nije 100% sigurno.
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
dal universal sim moze unlockat Touch dual
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Baš se motam oko tog threada i problem mi je što kaže da u tom postupku trebam originalni Radio kojeg nema za skinuti na xda a to je 1.58.21.24
Možeš li mi reći kako da ga nabavim? Imaš li ga ti možda ili znaš kako ga dumpati? ROM sam dumpao i rekonstruirao kao za Kaisera ono da se ima za svaki slučaj.
Vidio sam tamo u nekom postu da je tip nekom preporučio 1.58.21.23s ako se na varam al to je za NIKI100 a ne za 200 od T-ja.
Dobio sam odgovor od jednog tipa i ta verzija Radija je ista kao i ova http://www.4shared.com/file/52403515...4S_Modded.html tako da sam uspješno unlockao Toucha.
Eto možda jednom nekome bude od koristi ta informacija.
Bookmarks