Taj problem imam i ja nisam ništa mjenjao u postavkama, mislim da je problem kod njih. Inače već sam ja pisao o tom problemu u jednoj temi pa kaže ekipa stavi, pomakni sat +4. Nisam, jer nisam ni mjenjao postavke, problem se pojavio sam od sebe, odnosno mislim kad se je malo dotjerao forum od strane vodstva.
Nadam se da će se i problem rješiti, bilo bi fer.
hmmm....opet nisam ništa dobio s time![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ja sam pomaknuo za +3 i radi mi normalno...
o, boze..
kao prvo, postoji tema o upgradeu foruma, na kojoj se vec raspravljalo o tome.
kao drugo, problem je do servera!! znaci, nesto se poyebalo prilikom upgradea, obzirom da je problem na serveru to rijesiti moze jedino i iskljucivo Joker koji je trenutno odsutan.
molimo za malo strpljenja, ukoliko vam bas smetaju vremena posteva, pomaknite si postavke privremeno za +4 (ili +3, ovisi valjda o ljetnom racunanju vremena) i problem rijesen!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
protestiram, neću pomaknuti dok se to ne složi, buhahahha![]()
hvala ekipa, ne morate odmah nabrijani biti,jelteo bože
![]()
ispricavam se za "o boze"
al i ti bi bio malo friki vec da istim ljudima na tri razlicita mjesta ponavljas jednotesitu stvar..
objasnio se problem, dana je privremena solucija, i prosto mi se eksponencijalno poveca broj sijedih na glavi kad procitamonak, zakaj? zbog lokal patriotizma? osinut ce me bozja strijela ako privremeno pomaknem vremensku zonu?Inače već sam ja pisao o tom problemu u jednoj temi pa kaže ekipa stavi, pomakni sat +4. Nisam, jer nisam ni mjenjao postavke, problem se pojavio sam od sebe, odnosno mislim kad se je malo dotjerao forum od strane vodstva.
Nadam se da će se i problem rješiti, bilo bi fer.
budite i vi malo fer i shvatite da vodstvo foruma nije bas svemocno.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
s obzirom u koje je vrijeme pisano, vjerujem da ćete mi oprostiti na ovome![]()
Heh, ali ne znamo u koje vrijeme je pisano.![]()
a negdje između 5 i 7![]()
Hmmm, problem
Stavio sam vremensku zonu na GMT+1 i onda mi je pokazivao jedan sat unatrag.
Stavio sam zato na GMT+2 (Kaliningrad) i onda mi pokazuje ovo:
Dakle, dok je na GMT+1 foruma pokazuje vrijeme za sat vremena unatrag, a kad stavim na GMT+2, prebaci na GMT+3 pa je vrijeme za sat vremena unaprijed.
EDIT: ahahahahahahahahahahah, koji sam ja bedak!
Pustite datum, problem i dalje postoji!
EDIT 2: OK, rješio problem, sad je na GMT+2 iako smo na GMT+1 ali nema veze, glavno da radi.
Zadnji uredio Mario92 : 13-08-2009 u 19:12
Nope, trenutno smo u GMT+2 zbog DST-a, ali službeno naša zona je GMT+1.
Forum bi trebao automatski prešaltati sat unaprijed, baš kao i mobitel ili mikrovalka, ali ovdje to očito nije slučaj
EDIT: lažem, kod mene u postavkama sve štima (GMT+1 i DST always on).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo, meni je na GMT+2, DST always on.
meni je od registracije ovako
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18.
edit par minuta ili sati gore dolje nece me ubiti heheehee![]()
da, nekima je GMT+1 a nekima GMT+2.
Bookmarks