uh nisam dugo već čitao ove postove jer i mene uopće nije oduševio ovaj telefon, imam ga već gotovo pa 8 mjeseci i od prvoga dana je zajebavao. Nisam ga updateao jer ta-man kad sam uspio sve srediti da radi kako-tako oni izbace update - da ne bi opet sve podešavao.
Moram priznati da se u zadnjih 2-3 mjeseca popravio sam od sebe, osim što više ne mogu niti jednu aplikaciju staviti niti izbrisati al odustao sam i od toga, sad samo da nađem malo noviju AdriaRoute za Garmina i to je to. (Kod Poreča su napravili par kružnih tokova kojih nema i jednu-dvije ceste pa garmin misli da vozim po polju)

Sa zaključavanjem sam odavno prekrstio jer one touch-tipke su živi užas, a i ono najbitnije kaj sam skužio je da ne možeš nikoga nazvati ako je tel. zaklopljen tako da me živo boli đon kaj mi svako malo uđe u štopericu ili kalendar na onom malom zaslonu. Uglavnom ovaj mob su do pola napravili i netko ga je izbacio na tržište nedovršenog, takav je moj utisak, kao neki lošiji prototip.

BTW:
Također, jedino, ali zbilja jedino što radi bez greške i vrlo rijetko me izdaje je jeb*ni Garmin koji sam skinuo na ovom forumu i ono nisam za njega platio niti kune! Kad malo bolje razmislim ne mogu niti očekivati da mob bolje radi jer sam ga platio - 1 kn!!! Koliko para - toliko muzike!

TIP:
Ovo sam skužio nakon kupnje ali inače prije nego li kupujete ovaj model poželjno je da otraga NE PIŠE "Made In Hungary", frendu piše da je iz finske, sastavljen u koreji i radi ko puška, al također, ukoliko se kupuje direkt iz t-mobila onda su svi iz mađarske.