Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 126

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i moje iskustvo sa nokiom 6650 f

Imam ga 6 mjeseci i bio sam uvjeren da kad kupujem nokiu (svi moji telefoni su bili nokia, njih desetak) da kupujem dobar telefon. Telefon je kupljen u HT-u i nakon dva dana primjetim da sam izgubio zaštitu za šarafiće ispod glavnog ekrana. Kad tamo nema ni jednog šarafa. Odem ja kod ovlaštenog servisera, ugodnog li iznenađenja, tip mi veli da nemam garancije jer je netko otvarao telefon. Ajde progutam to i mislim izdržat će pola godine do godinu dana pa ću nabavit novi.
    Ali kad me počeo zahebavat-katastrofa;
    Ja ga zaključam on se otključa
    Kad radim s nekom aplikacijom smrzne se i možeš s njm gađat zečeve
    Kad otvorim poklopac svako malo mi se upali kamera(najgore je kad te netko nazove)
    Kad me netko nazove ja se pokušavam javiti a on ne reagira
    Uz sve nabrojane negativnosti u gornjim postovima neka me netko uvjeri da je to dobar telefon.
    To je loš, samovoljni, retardirani telefon od kojeg sam odustao nakon tri mjeseca agonije te sam uzeo onu odbačenu predhistorijsku nokiu koja još uvijek radi(ko Dolores Lambaša)

Zaključak, Nakon takovog telefona izgubio sam potpuno povjerenje u nokiu.

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    5800XM
    Bodovi
    4.957
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.957, Nivo: 16
    Bodovi: 4.957, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uh nisam dugo već čitao ove postove jer i mene uopće nije oduševio ovaj telefon, imam ga već gotovo pa 8 mjeseci i od prvoga dana je zajebavao. Nisam ga updateao jer ta-man kad sam uspio sve srediti da radi kako-tako oni izbace update - da ne bi opet sve podešavao.
    Moram priznati da se u zadnjih 2-3 mjeseca popravio sam od sebe, osim što više ne mogu niti jednu aplikaciju staviti niti izbrisati al odustao sam i od toga, sad samo da nađem malo noviju AdriaRoute za Garmina i to je to. (Kod Poreča su napravili par kružnih tokova kojih nema i jednu-dvije ceste pa garmin misli da vozim po polju)

Sa zaključavanjem sam odavno prekrstio jer one touch-tipke su živi užas, a i ono najbitnije kaj sam skužio je da ne možeš nikoga nazvati ako je tel. zaklopljen tako da me živo boli đon kaj mi svako malo uđe u štopericu ili kalendar na onom malom zaslonu. Uglavnom ovaj mob su do pola napravili i netko ga je izbacio na tržište nedovršenog, takav je moj utisak, kao neki lošiji prototip.

BTW:
    Također, jedino, ali zbilja jedino što radi bez greške i vrlo rijetko me izdaje je jeb*ni Garmin koji sam skinuo na ovom forumu i ono nisam za njega platio niti kune! Kad malo bolje razmislim ne mogu niti očekivati da mob bolje radi jer sam ga platio - 1 kn!!! Koliko para - toliko muzike!

TIP:
    Ovo sam skužio nakon kupnje ali inače prije nego li kupujete ovaj model poželjno je da otraga NE PIŠE "Made In Hungary", frendu piše da je iz finske, sastavljen u koreji i radi ko puška, al također, ukoliko se kupuje direkt iz t-mobila onda su svi iz mađarske.

RapidShare SUX big!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Bodovi
    17.669
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.669, Nivo: 32
    Bodovi: 17.669, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao godspeed Pregledaj post
    Evo i moje iskustvo sa nokiom 6650 f

Imam ga 6 mjeseci i bio sam uvjeren da kad kupujem nokiu (svi moji telefoni su bili nokia, njih desetak) da kupujem dobar telefon. Telefon je kupljen u HT-u i nakon dva dana primjetim da sam izgubio zaštitu za šarafiće ispod glavnog ekrana. Kad tamo nema ni jednog šarafa. Odem ja kod ovlaštenog servisera, ugodnog li iznenađenja, tip mi veli da nemam garancije jer je netko otvarao telefon......
    Zar nisi mogao nakon dva dana otići u t-mobile i tražiti novi telefon.
    Ja sam svojevremeno kupio nokiu 6288 i mem kartica nije radila . Otišao nakon dva tri dana i dali mi novi. rekao sam da neću nositi na servis telefon koji je star dva dana.
    motorola user

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [6650 fold] nece da se upali
    By majakovski in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 30-08-2008, 09:25
  2. [6650 fold] - najava, slike, info
    By Vepar in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 15-08-2008, 15:45
  3. 6650 fold vs W760i