Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 126

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    Nokia 6650 fold
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A moglo bi biti to s temama, bas cu probati. Da, promijenio ju jesam, no na neku koja je bila u mobu. Sam unutra nisam nista ubacivao osim garmin navigacije.
    Idem probat s razliitim temama pa javim

Zanimljivo!!!
    Sad sam vratio na isto stanje kakvo je bilo i prije nego si mi sugerirao promjenu nacina aktivne priprave, unio cak 3 podsjetnika i sve funkcinira! Ne znam sta mu se dogodilo prije.
    U svakom slucaju hvala na korisnim savjetima.
    E da, reci mi dali se tebi mozda dogadja da ponekad pri pokretanju Garmina pokaze ti poruku da nema dovoljno memorije za pokretanje aplikacije makar ne imao u tom trenutku nista drugo pokrenuto u mobu? Ja ga onda ugasim i ponovno upalim i sve funkcionira normalno. Cudno, nije li?
    Zadnji uredio Ico : 26-08-2008 u 22:46 Razlog: spojeni uzastopni postovi.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hepek1 Pregledaj post
    E da, reci mi dali se tebi mozda dogadja da ponekad pri pokretanju Garmina pokaze ti poruku da nema dovoljno memorije za pokretanje aplikacije makar ne imao u tom trenutku nista drugo pokrenuto u mobu? Ja ga onda ugasim i ponovno upalim i sve funkcionira normalno. Cudno, nije li?
    nije,ocigledno ti nesto puni ram memoriju (možeš vidjet tako da na ikonici gore u njezinom kutu je ko neki plavi krug i to oznacava da je u toj datoteci ili programu nesto aktivno) pa zato ti dolazi poruka nema dovoljno memorije za pokretanje aplikacija no i meni se javi poruka kad slusam glazbu i jos nesto radim u pozadini i pokrecem garmin-a ali kad pogasim sve programe sve sljaka s pokretnajem Garmina
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    Nokia 6650 fold
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hoc Pregledaj post
    nije,ocigledno ti nesto puni ram memoriju (možeš vidjet tako da na ikonici gore u njezinom kutu je ko neki plavi krug i to oznacava da je u toj datoteci ili programu nesto aktivno) pa zato ti dolazi poruka nema dovoljno memorije za pokretanje aplikacija no i meni se javi poruka kad slusam glazbu i jos nesto radim u pozadini i pokrecem garmin-a ali kad pogasim sve programe sve sljaka s pokretnajem Garmina
    Da, znam za taj plavi kruzic, no i kad ga nigdje nema, tj. kad je sve zasigurno pogaseno opet mi ponekad pokaze da nema dovoljne memorije.
    Inace danas mi je opet poceo divljat nakon unosa sastanaka/obaveza u kalendar, pokusao sam mijenjati temu, no svejedno ne dolazi sebi. Zapravo uspijem postavit drugu obavezu i u pocetku je ok, no vec nakon sljedeceg otvaranja moba pocinje "veselje". Vise obaveza za isti dan mogu imati samo ukoliko mi je nacin aktivne priprave postavljen na osnovno, tj da nemam nikakvih ikonica i zapisa na zaslonu. Ocito ce trebati cekati neki update za soft. A sto ces!

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    5.928
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.928, Nivo: 18
    Bodovi: 5.928, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobio sam 6650 fold i moram reci da mi je sve drazi i drazi (inace sam SE fan ali...) ...jedini mi je problem pohvatati sve to sa symbianom (linkovi na korisne stvari tipa aplikacije, teme, multimedija, itd...i onda kako te stvari i instalirati...jer prebacujuci par tema na mobitel uvidio sam da to nije jednostavno kao na SE (iako sam uspio, ali ostale stvarcice prebaciti?), pa ako moze neka pomoc, da ne otvaram novu temu...hvala...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [6650 fold] nece da se upali
    By majakovski in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 30-08-2008, 09:25
  2. [6650 fold] - najava, slike, info
    By Vepar in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 15-08-2008, 15:45
  3. 6650 fold vs W760i
    By Ico in forum Usporedbe Modela