javljanje na poziv moze,prvo trebas potrazit na BT-u u mobu slusalicu,pa normalno da pricas ako se slusalica "spoji" na mob jer da nije "spojena" nebih mogao razgovarati...
Ti si onaj 1000 clan,right?
Zanima me dali se preko BT slušalica može vršiti glasovno biranje i javljanje na poziv. Dali se slušalica automatski spaja sa mobom i da li ja mogu prićati na mobitel iako je slušalica spojena na mob.
I zanima me dali to sve podržava ova slušalica Canyon Bth1, i di je ima za kupiti, nigdje ju nemogu naći.(nisam iz zg-a, pa bi bilo dobro da trgovina ima dostavu )
Hvala
Izvorno postao IggXy
yep, ja sam taj.
a dali može glasovno biranje, da nemoram prićati u mob nego u slušalicu.
Izvorno postao IggXy
Ok, thx. Stvarno nisam upućen u tu tehnologiju, zato i sve to pitam. Nigdje na netu nisam mogao naći šta sve možeš sa tom slušalicom i šta sve podržava.
jel znaš možda gdje ima za klupiti tog canyon-a
U HG-spot-u su bile.
www.hgspot.hr
Na tom linku ti je web shop, a pišu ti adrese drugih njihovih suradnika tako da tamo možeš naručiti.
još jedno pitanje. Predpostavljam da mi je slušalica ugašena, i ja sada dolazim u auto zazvoni mi telefon i ja bi se sada htio javiti preko slušalice a ne preko moba. upalim slušalica i ona se odmah konekta sa mobom i ja su u par sekundi javim preko slušalice na mob. Je li to točno i dali to tako može?!?
Ne. Za spajanje trebaš aktivirati bluetooth na mobu, upaliti slušalicu, sa mobom naći slušalicu i utipkati kod slušalice (u većini slućajeva 0000 ako vlasnik ne promjeni). Tek onda se može odgovoriti na poziv.
Bookmarks