Password koji si upisao u patch (kojim si zamijenio upitnike- 646466) ti je samo za otključavanje tipkovnice.
A password za otključavanje poruka, datoteka... je onaj kod zaključavanja (defaultni je 0000 ili 1234)
To je brz odgovor![]()
e ljudi ajd jel mi netko moze objasnit kako npr da ga sad uklonim... ili kako da pogodim koji mi pass... umjesto ??????? upisah npr 646466 ali mi nece uc u poruke... pisao sam i 646466 ali i 363436343636 i ni jedno ne uspjeva... bio bih zahvalan da mi pomognete... (ili po saljite skriptu sa vec upisanim passwordom u njoj...) neam pojma sad trenutno a ni vremena mislit
Password koji si upisao u patch (kojim si zamijenio upitnike- 646466) ti je samo za otključavanje tipkovnice.
A password za otključavanje poruka, datoteka... je onaj kod zaključavanja (defaultni je 0000 ili 1234)
To je brz odgovor![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
eh fala.... niti sam se toga sjetio niti sam se sjetio nac di se to mjenja pa probat.... no sad je sve rjeseno... skoro je po mom ukusu...
Ubuduce barem napomeni o kojem mobitelu se radi.
Takodjer, za vecinu modela postoji vec tema o moddanju ili cak bas o privacy patchu za taj model, pa najvjerojatnije nije bilo ni potrebe otvarati novu temu.
Zbog svega toga, a i buduci da je problem rijesen, zatvaram temu.
![]()
Bookmarks