Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    SAMSUNG U900
    Operater
    TELE 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, znam da tako funkcionira za Sony Ericsson i Nokiu.Postupak su objasnili na službenim stranicama. Ali na Samsungu je drugačije. Ta opcija ne postoji jer kad uđem u instaliranu Operu mini, odnosno navedenu aplikaciju postoje samo sljedeći izbori : Start, Delete, Rename,Protection on/off,Connection i Details. Sada ne znam gdju su zamislili da bi tribalo minjati te sigurnosne postavke. Jel` imaš kakvu ideju ?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pangea 79 Pregledaj post
    Da, znam da tako funkcionira za Sony Ericsson i Nokiu.Postupak su objasnili na službenim stranicama. Ali na Samsungu je drugačije. Ta opcija ne postoji jer kad uđem u instaliranu Operu mini, odnosno navedenu aplikaciju postoje samo sljedeći izbori : Start, Delete, Rename,Protection on/off,Connection i Details. Sada ne znam gdju su zamislili da bi tribalo minjati te sigurnosne postavke. Jel` imaš kakvu ideju ?
    Ovako...probaj ti napravit ovo;

downloadaj opera mini u "entertainment" dio menija... . Zatim (menu>entertainment>games and more>scroliraj do opera mini i pritisni options> scroliraj do 7-advanced>connections i odaberi internet. Opera mini će se instalirat kad je odabrana...i to bi trebalo šljakat...
    Jel error se dešava kad se direktno pokreće sama aplikacija,znači u ovom slučaju Opera...
    Neznam dal ovo ima veze s tim što te muči...ali probaj

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    SAMSUNG U900
    Operater
    TELE 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deinstalirao sam Operu i opet je instalirao i smjesteštena je automatski u folder Entertainment i u podfolder Games and more, ali kada pritisnem Option dobijem samo 6 mogućnosti :
    Start, Delete, Rename,Protection on/off,Connection i Details. Ove sedme o kojoj govoriš uopće nema.Samo ovih 6 navedenih. Opet sam otišao na Gmail i pokušao prištekati neki dokument i opet isto upozorenje da promijenim sigurnosne postavke, a nigdje nema te opcije. Stvarno je ovo za izluditi. Ako netko zna što napraviti, pomagajte,jer stvarno više ne znam što bih,a ova opcija mi je stvarno potrebna.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Opera Mini Mod by DS-SG
    By JA_SAM in forum Općenito
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 11-06-2006, 19:31
  2. Modificirana Mini opera
    By Sljaka in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 10-06-2006, 22:54
  3. Mini Opera na V3 RAZR
    By Dr. Lektroluv in forum Općenito