Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
    Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    SAMSUNG U900
    Operater
    TELE 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Gmail and opera mini

Može li me netko pomoći riješiti ovaj problem.
    Imam Samsung U900 SOUL i instaliranu Operu mini koji inače radi poprilično dobro. Međutim, problem se javlja kada pokušam dodati uz e-mail i attachment oposlati mail na neku drugu adresu, a putem Gmaila jer mi se tada pojavi obavijest da moram promijeniti sigurnosne postavke,a upute su dali na službenim Opera stranicama kako to učiniti samo za Sony Ericsson i Nokiu dok za Samsung isto objašnjenje ne postoji, a ovo dano za prethodna dva modela ne funkcionira za Samsung ili bar meni ne funkcionira. Pokušao sam sve živo,ali ne ide.
    Zna li itko kako doskočiti ovom problemu jer mi je ova opcija dosta bitna?! Thx.

SMSator Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da se radi o dozvolama Java aplikaciji za čitanje/pisanje korisničkih podataka.
    Pogledaj koje se opcije nude kad uđeš u folder sa aplikacijama i kada ti je kursor na Gmail-u. Trebale bi biti ponuđene opcije za te dozvole (permissions).

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    SAMSUNG U900
    Operater
    TELE 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, znam da tako funkcionira za Sony Ericsson i Nokiu.Postupak su objasnili na službenim stranicama. Ali na Samsungu je drugačije. Ta opcija ne postoji jer kad uđem u instaliranu Operu mini, odnosno navedenu aplikaciju postoje samo sljedeći izbori : Start, Delete, Rename,Protection on/off,Connection i Details. Sada ne znam gdju su zamislili da bi tribalo minjati te sigurnosne postavke. Jel` imaš kakvu ideju ?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pangea 79 Pregledaj post
    Da, znam da tako funkcionira za Sony Ericsson i Nokiu.Postupak su objasnili na službenim stranicama. Ali na Samsungu je drugačije. Ta opcija ne postoji jer kad uđem u instaliranu Operu mini, odnosno navedenu aplikaciju postoje samo sljedeći izbori : Start, Delete, Rename,Protection on/off,Connection i Details. Sada ne znam gdju su zamislili da bi tribalo minjati te sigurnosne postavke. Jel` imaš kakvu ideju ?
    Ovako...probaj ti napravit ovo;

downloadaj opera mini u "entertainment" dio menija... . Zatim (menu>entertainment>games and more>scroliraj do opera mini i pritisni options> scroliraj do 7-advanced>connections i odaberi internet. Opera mini će se instalirat kad je odabrana...i to bi trebalo šljakat...
    Jel error se dešava kad se direktno pokreće sama aplikacija,znači u ovom slučaju Opera...
    Neznam dal ovo ima veze s tim što te muči...ali probaj

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    SAMSUNG U900
    Operater
    TELE 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deinstalirao sam Operu i opet je instalirao i smjesteštena je automatski u folder Entertainment i u podfolder Games and more, ali kada pritisnem Option dobijem samo 6 mogućnosti :
    Start, Delete, Rename,Protection on/off,Connection i Details. Ove sedme o kojoj govoriš uopće nema.Samo ovih 6 navedenih. Opet sam otišao na Gmail i pokušao prištekati neki dokument i opet isto upozorenje da promijenim sigurnosne postavke, a nigdje nema te opcije. Stvarno je ovo za izluditi. Ako netko zna što napraviti, pomagajte,jer stvarno više ne znam što bih,a ova opcija mi je stvarno potrebna.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Opera Mini Mod by DS-SG
    By JA_SAM in forum Općenito
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 11-06-2006, 19:31
  2. Modificirana Mini opera
    By Sljaka in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 10-06-2006, 22:54
  3. Mini Opera na V3 RAZR
    By Dr. Lektroluv in forum Općenito