Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    LG GT540 Optimus
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Bodovi
    4.233
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.233, Nivo: 15
    Bodovi: 4.233, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, to je adapter za one koji nemaju na napajanju 6-pinski PCI-E konektor. Starija napajanja uglavnom.

Nije sve u [W] kod napajanja. Eto ja na svom Fortronu od 400W koji dođe 250kn valjda, najnormalnije preko tog adaptera furao ATI 4850 uz x2 na 2.4Ghz, 3GB, HDD, prža i ostalim što je manje važno (WLAN kartica, TV Tuner i par ventova). Zato velim, kvalitetnih (od kvalitetnog proizvođača) 400-450W i nemaš problema, osim ako ne ideš u ekstreme (tipa 2 ili više grafičke kartice u SLI/CF-u). Iako imaš PCI-E 2.0 utor, svejedno uštekaj sa napajanja ili preko tog adaptera (ako nemaš na napajanju) taj 6-pin PCI-E u grafičku karticu. Bolje nego da se kasnije pitaš gdje je problem.

"one PCI Express supplementary power connector or two available hard disk drive power connectors from the power supply that are connected to nothing else in the system"
    brijem da i to ima veze sa napajanjem pa me interesuje jel trebam jos neke kablove stekat il samo da je ubacim u pci-e slot
    Nisam siguran jer ne znam gdje si to pročitao. Sa kutije od napajanja ili sa kutije/manuala od grafičke kartice (što bi onda značilo da se tiče tog adaptera) ?

Uglavnom, stavi normalno grafu u matičnu i spoji svakako taj 6-pinski PCI-E. Bilo direktno sa napajanja (ako imaš taj priključak) bilo preko adaptera (s time, da je onda preporuka da uzmeš molexe koji na istoj grani nemaju velikog potrošača; To vrijedi za one koji imaju kao više rail-ova od +12V). Puno lakše bi bilo nešta više reći, kada bi znali koje napajanje i koju grafu (ili još bolje cijeli komp) imaš ili ćeš imati.

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    N8
    Godina
    36
    Bodovi
    11.381
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.381, Nivo: 25
    Bodovi: 11.381, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vuco Pregledaj post
    Da, to je adapter za one koji nemaju na napajanju 6-pinski PCI-E konektor. Starija napajanja uglavnom.

Nije sve u [W] kod napajanja. Eto ja na svom Fortronu od 400W koji dođe 250kn valjda, najnormalnije preko tog adaptera furao ATI 4850 uz x2 na 2.4Ghz, 3GB, HDD, prža i ostalim što je manje važno (WLAN kartica, TV Tuner i par ventova). Zato velim, kvalitetnih (od kvalitetnog proizvođača) 400-450W i nemaš problema, osim ako ne ideš u ekstreme (tipa 2 ili više grafičke kartice u SLI/CF-u). Iako imaš PCI-E 2.0 utor, svejedno uštekaj sa napajanja ili preko tog adaptera (ako nemaš na napajanju) taj 6-pin PCI-E u grafičku karticu. Bolje nego da se kasnije pitaš gdje je problem.

Nisam siguran jer ne znam gdje si to pročitao. Sa kutije od napajanja ili sa kutije/manuala od grafičke kartice (što bi onda značilo da se tiče tog adaptera) ?

Uglavnom, stavi normalno grafu u matičnu i spoji svakako taj 6-pinski PCI-E. Bilo direktno sa napajanja (ako imaš taj priključak) bilo preko adaptera (s time, da je onda preporuka da uzmeš molexe koji na istoj grani nemaju velikog potrošača; To vrijedi za one koji imaju kao više rail-ova od +12V). Puno lakše bi bilo nešta više reći, kada bi znali koje napajanje i koju grafu (ili još bolje cijeli komp) imaš ili ćeš imati.
    pa napajanje je doslo sa centralnom a ono je KY400-ATX P4, 400w
    (trenutno 7600gt,dual core 3.0, 200gb hd, externi 160gb-ako ima veze, maticna P5VD2-VM, 2gb ddr2 kingston)
    zato kontam sad uzeti novo od 550 jer je ova 8800GT SUPERCLOCKED EDITION 512DDR3 jaka graficka i kontam od viska ne boli glava a treba mi i jos hladjenja ubacit nekog i ventilatora nekoliko pa nek ima struje , pa me interesuje kad budem imo to novo napajanje jel dovoljno da je samo ustekam u pci-ex slot il treba i ovo kablo sa slike ustekat,i ako treba u sta da ga ustekam: crni prikljucak ide u graficku a dva bijela gdje idu??? iz HDD-a imam jedan takav bijeli mislim jedan bijeli mogu u HDD a drugi... ako uopce tu treba

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 96
    Posljednji post: 18-08-2008, 00:38
  2. "Power schemes" nece se snimati i resetiraju se
    By imaticx in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 15-11-2007, 16:59
  3. Prijedlog: spajanje foruma "DECT telefoni" sa "Fiksni operateri"
    By Compov in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 27-04-2007, 15:03
  4. Odgovora: 10
    Posljednji post: 02-12-2006, 18:35
  5. Čemu služi "zaštita" (fileova) na D500??
    By maxtheboss in forum Samsung
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 06-12-2005, 19:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove