= Citat = Izvorno postao Vuco Pregledaj post
Ti to imaš vjerojatno konverter molex - > 6pin PCI-E kada veliš da si mjenjao grafe, a sve ti ostalo ?

Onaj tko to nema na napajanju (taj 6-pin PCI-E), onda koristi taj adapter pa da može priključiti noviju grafu na starije napajanje koje nema novije konektore (o snazi nema veze).
Ti možda imaš napajanje koje ima na sebi 1 ili 2 6-pin PCI-E pa ti ne treba taj adapter.

Što se tiče ovih 26A na +12V, to je kao preporuka za cijeli sustav sa tom grafom. Kvalitetnih 400W će biti i previše.

PCI-E utor može davati 75W mislim u 1.0 inačici, pa jačim grafama fali štroma. Stoga se na njima nalaze uglavnom 6-pinski PCI-E koji daju dodatnih 75W, e 8-pinski (bio je na 2900XT karticama ako se dobro sjećam) 150W.
evo to je to kablo

a kako mislis previse,ja se kanim uzeti nekih 550w napajanja?
(radi se o grafickoj koju jos nisam ubacio u racunar) a inace imam pci-e 2.0, znaci dovoljno je samo da je ustekam sto se tice napajanja da zanemarim tu recenicu gore sto sam sa kutije prepisao. i kad se razumijes kazi mi sta znaci
"one PCI Express supplementary power connector or two available hard disk drive power connectors from the power supply that are connected to nothing else in the system"
brijem da i to ima veze sa napajanjem pa me interesuje jel trebam jos neke kablove stekat il samo da je ubacim u pci-e slot