Ja cijenim njihov trud, ali neka nešto i demonstriraju.da, i? sto, osvojili smo dvije zlatne medalje, jel to znaci po difoltu da nikada vise niti jedna rukometna generacije ne smije kuci s olimpijade bez medalje istog sjaja? a sacuvaj boze da se vrati bez ikakve medalje?!
to i jest poanta!! mi smo jadna mala zemlja koja gotovo uopce ne ulaze u svoje sportase, a oni opet vrlo cesto zablistaju. ljudi moji, smanjite apetite! i pocnite cijeniti svaki uspijeh!!
Ja sam ostao šokiran uspjehom naših nogometaša (skidam kapu dolje) , postali su 5. sila svijeta!
No, za te novce koje im se davaju nakon osvojene medalje (a ti novci su mogli biti potrošeni za hranu nekoj četveročlanoj obitelji koja živi u šupi) ne očekujem bahate komentare poput Martine koja je rekla da je trebala osvojiti zlato.
Ili recimo Sanje Jovanović koja na glavnom happeningu ništ ne dobije, ali zato ne krivi sebe, nego okrivi plivačice koje su navodno dopingirane.
Dobro je napisao jedan novinar: ako su sve plivačice dopingirane, pa zar nije bila i Sanja(jer kako opravdava sve svoje ovogodišnje uspjehe)?
Naši neka uopće budu sretni što imaju priliku birati . Kinezi, tkz velesila , ne mogu. Djecu od 13 godina forsaju da ode gimnasticirat na olimpijskim igrama! Ne samo da je to ilegalno, nego i nemoralno. I sve radi toga da svijetu dokažu da nisu ekonomska sila u kojoj jedino vlada pliva u novcu, a narod gladuje, već da su svi sretni i veseli.
Također, Jamajka sasvim sigurno ima užasne uvjete za trening, isto kao i afričke zemlje, a tko je ono na svakim olimpijskim igrama pretplaćen na zlatne medalje iz atletike?

Bookmarks