mda?
a reci mi, slovenka je pobijedila blanku? slovenci imaju kolko ono rukometnih uspjeha? o vaterpolu da ne pricam.. a tek gimnastika, tekvando.. pa hebote, ti slovenci u svemu bolji od nas! ajmo se poslovencit.
oke, znam da si to napisala u zayebanciji, ali takve izjave mi dignu tlak, posebice jer znam da ekšli egzistira oveci broj 'rvata koji bi kvotanu recenicu mrtvo hladno izjavili..
mislim, ta gamad od nasih sportasa, kako ih jednostavno nije sram? toliko smo im dali, izgradili im sve one nenadjebive dvorane i bazene u kojima bi oni mogli trenirati, omogucili im uvijete bolje nego jedna amer'ka i onda oni ne osvoje zlato? pa pih!
e jesmo odvratan balkanski narod.. das nam mali prst, odma ruku otkinemo..
hrvatska je jedna jadna mala siromasna zemlja (u usporedbi sa svjetksim velesilama, posebice sportskim, kao sto su sad, rusija, kina..). ali hrvatska ima sportase kakve nitko u svijetu nema! dali su nam tolike trenutke ponosa i veselja i to u sportovima za koje jedna hrvatska uopce nema uvjete, ili ih nije tada imala (sjetite se janice!). i cim nasi junaci malo, samo malo kiksaju, mi smo odmah u stanju odreci ih se..
sram bilo svakoga tko tako misli!
i tko ne smatra blankino srebro uspjehom, i tko smatra 4. mjesto rukometasa tragedijom!
jay, nista osobno, morala sam ovo izbaciti iz sistema a tvoj post bio je idealan za ilustraciju.
jedva cekam prvi mjesec 2009.! pa makar nasi imali sve i jedan poraz do prvenstva, ja cu hodocastit svaku njihovu tekmu!

Bookmarks