Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Tema: PUK kod

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja imam t-mobileovu karticu i registriram sam korisnik(poslao sam im pristupnicu i registriran sam na moj t-mobile i svi su mi podacu uneseni na moj t-mobile). Na njoj sam tri put pogrešno upisao pin broj pa me sad traži puk a ja sam karticu s pukom izgubio pa me znaima kako saznati puk?

molim vas pomognite hitno mi je i da napomenem zadnji poziv s nje je bio u osmom mjesecu tako da se ne sjećam koga sam zvao, al znam kad sam uplatio račun i koliko

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Operater
    VIP
    Godina
    33
    Bodovi
    4.613
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.613, Nivo: 16
    Bodovi: 4.613, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fiki_gulan Pregledaj post
    ja imam t-mobileovu karticu i registriram sam korisnik(poslao sam im pristupnicu i registriran sam na moj t-mobile i svi su mi podacu uneseni na moj t-mobile). Na njoj sam tri put pogrešno upisao pin broj pa me sad traži puk a ja sam karticu s pukom izgubio pa me znaima kako saznati puk?

molim vas pomognite hitno mi je i da napomenem zadnji poziv s nje je bio u osmom mjesecu tako da se ne sjećam koga sam zvao, al znam kad sam uplatio račun i koliko
    Jednostavno pričitaj 2. i 4. post ponovo i sve ce ti bit jasno, nazovi službu za korisnike! još pogotovo ako imaju tvoje sve podatke pošto si registriran korisnik možeš lako do puka
    The Quieter you become the more you can hear.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove