Možeš nazvat službu za korisnike i oni će ti, nakon nekoliko pitanja (pitat će te koje je brojeve zvao u zadnje vrijeme i takve stvari) dati puk![]()
Prvo da pozdravim ekipu i da se izivinem administraciji foruma ako je vec pisano o ovome, koristio sam pretragu i nisam uspio nista naci, a ako slucajno postoji nesto na ovu temu onda se moze maknuti moj post bez problema a ako nije onda bih ja pitao ono sto me interesuje.
Naime evo o cemu se radi moj sin je iz nekih meni neshvatljivih razloga tri puta pogresno ukucao PIN kod i sada mu telefon prilikom startanja trazi PUK kod a kartica na kojoj je pisao taj PUK kod ne moze da se nadje pa me interesuje da li postoji mogucnost startanja telefona i da li se moze na bilo koji nacin doci do PUK koda ili se mora mjenjati kartica mislim kupovati nova.
Pozdrav Svedba.
Možeš nazvat službu za korisnike i oni će ti, nakon nekoliko pitanja (pitat će te koje je brojeve zvao u zadnje vrijeme i takve stvari) dati puk![]()
ljudi imam ogroman problem.......
jucer sam nesto zajebo oko web'n'walka
naime, unio sam tri puta pogrešan pin i sad treba onaj puk kod...
jedino sto ja znam od svega toga je pin, a zanima me kako ću nabavit puk kod jer valjda ta kartica nema broj
ako i ima ja ga ne znam..
LJUDI POMOZITE!!!!!!![]()
Pošto je hitno i dok čekaš, probaj nazvati Službu za korisnike te ih pitaj, neznam valjda ti ga znaju/smiju reći. Naravno predhotno će ti postaviti par pitanja.
A i to isto ti piše u drugom postu ove teme.
HC4L
ja imam t-mobileovu karticu i registriram sam korisnik(poslao sam im pristupnicu i registriran sam na moj t-mobile i svi su mi podacu uneseni na moj t-mobile). Na njoj sam tri put pogrešno upisao pin broj pa me sad traži puk a ja sam karticu s pukom izgubio pa me znaima kako saznati puk?
molim vas pomognite hitno mi je i da napomenem zadnji poziv s nje je bio u osmom mjesecu tako da se ne sjećam koga sam zvao, al znam kad sam uplatio račun i koliko
Bookmarks