Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Tema: k850i flash

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam obično BROD rješavao sa SEUS-om, lijepo ga spojim na SEUS, on ga prepozna i napravim update. Mislim da je moguć napraviti zapravo flash tim putem, to je SE omogućio mislim upravo zbog BROD-a, nije se uvjek moglo to napraviti, moralo se flashati a2uploaderom ili tako nekim...ili nositi na servis. A onda su to omogućili da SEUS rješava probleme "plavog kruga". R1FA035 je ako se nevaram najbolja i najstabilnija verzija - i ako radi, radi ok. Ako ne radi - onda ne radi i treba flash SEUS-om. Znao mi je raditi mjesecima bez problema, bez da se ijednom restarta a kamoli BROD...ali je znao i 2-3 puta na dan se restartat i ubrzo BROD.

Što se tiče protresanja da se on zaledi - probati SEUS-om nadograditi, ako treba i par puta...a mislim da je problem u motion senzoru, tj. ono da se automatski zakreće ekran. To je poželjno isključiti i u multimedija, tamo gdje se slike gledaju u galeriji i još u telefonu neznam gdje ima ta postavka točno. Uglavnom gdje god ima da se to koristi - isključiti. Naravno, flash teme nisu dobrodošle...
    Iako - ako radi, telefon radi obično i sa svim time - nema pravila... Zato sve podatke na memorijsku i uvjek biti spreman na BROD i SEUS update u hodu...

Kad sam vidio temou mislio sam da se radi o blicu na kameri - uglavnom ako je su slike spaljene, tj. izgleda da je blic prejak postao s vremenom - čačkalicom očistiti senzor od prašine!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    LG Optimus 2X
    Operater
    T-Mobile Mrak Tarifa
    Godina
    31
    Bodovi
    11.145
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.145, Nivo: 25
    Bodovi: 11.145, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma stavljao sam i R1CA029,R1CA037 i R1FA035 manualno putem A2 Uploadera i kad sam vidio da to nije pomoglo,promijenio sam certifikat iz brown u red i spojio sa SEUS-om,te je on rekao da ima novija verzija i ja sam stavio.

To za protrest sam se krivo izrazio - mob se ne smije pomaknut jer se odmah zaledi.Nekad zna i bez pomicanja se jednostavno ugasiti i onda treba izvaditi bateriju,pričekat neko vrijeme i onda opet upaliti mob.

U zadnje vrijeme mi se zna ekran skroz potamniti (kao da je osvijetljenje 10 %) i onda odem na osvijetljenje i iako je već podešeno na 100% ponovno samo stavim na 80% pa vratim na 100% te osvjetljenje ostane tako sve dok se svijetlo ne ugasi,a onda ponovno se zatamni.

Za mene je Sony Ericsson bio vrhunski mob. sve do k850i,od onda sve krenulo nizbrdo.
    Prvo mom k850i malo po malo sve crkava.
    Brat je prije godinu dana uzeo W995 na pretplatu u T-Mobilea i svako malo se zaledi,restarta i već je 4 puta bio u servisu i ne žele ga zamijeniti za drugi,nego jednostavno ovom samo reinstaliraju/updateaju softver.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Dual sim u K850i
    By baobab in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 10-06-2008, 13:58
  2. K850i vs p1i
    By kaskader in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 07-04-2008, 12:41
  3. K850i ili W890i
    By bubbaloo in forum Usporedbe Modela