Ja sam obično BROD rješavao sa SEUS-om, lijepo ga spojim na SEUS, on ga prepozna i napravim update. Mislim da je moguć napraviti zapravo flash tim putem, to je SE omogućio mislim upravo zbog BROD-a, nije se uvjek moglo to napraviti, moralo se flashati a2uploaderom ili tako nekim...ili nositi na servis. A onda su to omogućili da SEUS rješava probleme "plavog kruga". R1FA035 je ako se nevaram najbolja i najstabilnija verzija - i ako radi, radi ok. Ako ne radi - onda ne radi i treba flash SEUS-om. Znao mi je raditi mjesecima bez problema, bez da se ijednom restarta a kamoli BROD...ali je znao i 2-3 puta na dan se restartat i ubrzo BROD.
Što se tiče protresanja da se on zaledi - probati SEUS-om nadograditi, ako treba i par puta...a mislim da je problem u motion senzoru, tj. ono da se automatski zakreće ekran. To je poželjno isključiti i u multimedija, tamo gdje se slike gledaju u galeriji i još u telefonu neznam gdje ima ta postavka točno. Uglavnom gdje god ima da se to koristi - isključiti. Naravno, flash teme nisu dobrodošle...
Iako - ako radi, telefon radi obično i sa svim time - nema pravila... Zato sve podatke na memorijsku i uvjek biti spreman na BROD i SEUS update u hodu...
Kad sam vidio temou mislio sam da se radi o blicu na kameri - uglavnom ako je su slike spaljene, tj. izgleda da je blic prejak postao s vremenom - čačkalicom očistiti senzor od prašine!![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks