http://www.t-mobile.hr/1/10-80-00-00-00.asp
Dali ovo još vrijedi? Kad sam kupio mob, uz karticu sam dobio tu simpa pristupnicu.. Poslo sam ju na t-mobile-ovu adresu, stavio sliku, sve ispunio, i nikakvih 50 kn, samo sam čuo da to više ne vrijedi. Molim pomoć... imal ko da je ovo uspio napraviti da mi objasni?
To nije ni meni jasno... šta će njima stranica domovnice, i ako si maloljetan podatci roditelja skrbnika...
* Fizičke osobe: presliku svoje osobne iskaznice, prve strane putovnice ili domovnice (maloljetne osobe trebaju priložiti presliku dokumenta roditelja ili skrbnika),
* Pravne osobe: presliku jednog od dokumenata osobe ovlaštene za zastupanje tvrtke (ne zaboravite u posebno označenom polju na Simpa pristupnici upisati ime tvrtke ili pravne osobe).
Umjesto da saljes , bolje je otici do t-centra i tamo se regati , tak sam ja napravio , i 50kn stigne za 24sata ...
Šta trebaš ponjet tamo, malo pojasni... jel smiju ić same maloljetne osobe?
Ne znam za maloljetne jer ja nisamdosao , rekao htio bi broj regati , zena me zamolila samo osobnu da kopira , pitala me nekih par pitanja i u 3 minute sve rjeseno ...
zanimljivo je to da maloljetne osobe trebaju kopirati od roditelja osobne dokumente??!!!
Da, e to mi je baš glupo... To mi se nimalo nesviđa...
Bookmarks