Zasto bi mjenjao 6600 za 6230???Glupa odluka
Planiram kupovinu Nokie iz naslova, i zanimaju me njezine mogucnosti. Koristim 6600 koja nema sta nema. Zanima me dali je kod 6230 moguce slati kontakte, poruke, slike, i ostale fileove pomocu bluetootha kao i primati putem istog. Kolika je duzina videa,...
Pozdrav,
Ivan
Znam da je glupa odluka, al meni treba mob. kojem baterija duze traje, na 6600 nemere 1dan...
To ti je dobra odluk. 6230 je fenomenalan mob imao sam ga jedno vrijeme, možeš putem bluetootha slati sve (melodije, slike....). Ima mp3 melodije i mmc utor i to mu je najveća prednost. Samo uzmi crnu boju maske jer bijela ne izgleda toliko luxuzna kao crna![]()
Koji sad mob imas?
...bome ideš sa konja na magarca...oprosti,ali ti si malo blesav što to radiš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa neka. ako covjeku treba mob za razgovaranje a ne za glupiranje
...pa zato to i kažem...ali ako čovjek tako hoće,nek izvoli...samo se nadam da poslije neće kukat...
Vjeruj mi da bi to bila najveća glupost u životu. Ako ti treba mob samo za razgovore moj prijedlog ti je da ostaviš 6600 i kupiš si 6310i.
...we are eternal all this pain is an illusion...
...igore,pa imao sam ja S40 mob (N3300)...a sad ovu 3660 planiram zamjenit 6600 ili SX1 kad im padne cijena...
T630, m55,Izvorno postao Z.studio
Dobro dobro, uvjerili ste me, no kako objasnjavate da mi mob. i na novoj bateriji drzi 1 dan...
Javi ako hoćeš prodat svoju 6600. Vidim da ti je malo bat, sjebana pa ti pod račun mogu dati t630 (bat. 4-5dana) i doplatu po dogovoru. Javi na tommek@hi.htnet.hr![]()
Kolika kartica moze ici u taj mob i posto su kartice, npr 256 ili 512?
Pa i na mojoj 6600 baterija drzi samo 1 dan,al cutim i trpim![]()
Ovako, tamo gore si pito za duzinu videa ona je 20 sec. Ako se dobro sjecam. Inace mob ti je full sminkerski nema sta ako ciljas na to odma uzimaj manji je, ljepsi ali pazi nema symbijana tako da ce ti brzo dosadit (bar mislim tako).
Ja imam 6600 al bome zalim kad vidim nekog na ulici da furka 6230 (sminka) a onda opet kad nesto sliknem pa pogledam to na grosse ekranu nema zamjene.
Tvoja odluka, neznam sta bi ti reko.
...po cijeni su jednaki,ali po mogućnostima jednino 6600 vodi pošto ima veliki ekran i Symbian 60,a ostalo ima i 6230...i zbog toga nikada ne bi uzeo 6230(zbog S40 i malog ekrana)...
Jedini plus osim dizajna je EDGE.
Izvorno postao kresoml
t630 ti ima 2mb memorije
...i ne može se proširivat memorija...inače,to je T610 u novom kućištu...
e pa to nije t610 u novom kucistu, t610 je imao jednu veliku manju a to je EKRAN koji je stn, a zato je u t630 poboljsan i sada je tft, sto je velika razlika. ima i neka sitna razlika u meniju
Bookmarks