neću ni komentirati... neki "walkman" bez bluetootha. Strašno... Prestrašno...
neću ni komentirati... neki "walkman" bez bluetootha. Strašno... Prestrašno...
ovo bi trebao biti mobitel za mlade sa naglaskom na multimediju,ali nedostatak bluetootha je nerazumljiv.
bolje da su izbacili ovu smijesnu VGA kameru nego bluetooth.
točno. da su izbacili tu šugavu kameru i dodali bluetooth i barem edge, još bi razumio... ali ovo. što su samo tim modelom htjeli pokazati?
čovječe, pa moja sestra je prije 3 godine koristila motorolu L7 koja je imala i bluetooth, proširivu memoriju, kamericu ko i ovaj...
čovječe, kaskaju u razvoju za 3 godine. Pa što uopće izdaju takve modele
W serija im je totalni promašaj. Ali komplet cijela serija. Užas
@debeliz, i sa tobom se slažem. točno to. u 20. stoljeću su sa motorolama. Prestrašno
Poštovanje.
kod mladih(i onih koji se tako osjecaju)danas su nezaobilazne stvari poput bluetootha,mp3 playera ,solidne kamere i naravno dizajna.
izbaciti mobitel u low end klasi bez bluetootha i sa ovako smijesnom kamerom i ekranom je totalna glupost i trebalo bi objesiti odgovornu budalu u Motoroli koja je odobrila izbacivanje ovog modela na trziste.
u trenutku kad je Motoroli "biti ili ne biti",oni izbacuju ovo sranje.
to je ravno samoubojstvu.![]()
kao sto Gogs kaze ova W serija je uzas,a bas su me odusevili sa ZN5.![]()
jesu sa ZN serijom... uglavnom, toplo se nadam da je ovo zadnji model iz W serije, jer je ovo katastrofa.
U svakom slučaju, mora bit jasno da je ZN serija tek u dolasku, te je kasnije patentirana od W serije...
Nadajmo se napretku... jer, to je jedino što nam preostaje, zar ne?
Nije tako sve crno. V8 i V9 su po meni pun pogodak. Ali mislim da treba izbaciti neki malo jači mob (čitaj: kamera 5mpx, pdf, txt viewer usw...), pa nek bude i malo "deblji".
koristim V8 i jako sam zadovoljan... jedino što je ostala nepopravljiva mana je to što nije jača kamera od 2 mpx, te nikako ne mogu spojiti 3G u kombinaciji sa linux-om... ali zato, da su u V8 ugradili wifi, u kombinaciji sa linuxom i operom kao preglednikom, to bi bio definitivno pun pogodak...
uvijek se ti text vieweri mogu instalirati preko jave, tako da ni to nije tako strašno...
Poštovanje, GoGs
Bookmarks