Pozdrav, ekipa!
Ovako, imam problem u vezi N73...od prije par dana mob mi se ne zeli vise upaliti...nisam radio upgrade nikakav ni takvo slično...jednostavno se više ne želi upaliti, a od 10 pokusaja jednom se uspije upaliti, prikaze se sat kao screensaver i mogu primiti poziv(vrlo čudno, moram priznati). Posto je garantni list u Varaždinu di studiram, a ja sam na moru i naravno da ga nisam ponio...:-)...mozete mi preporučiti jos nesto prije nego ga posaljem na servis kad se vratim nazad? Probao sam vaditi bateriju i SIM karticu, no nema pomoći....
Thx!
Ma flashao sam ja njega prije neka 2 mjeseca, ali je sve uredno prošlo(ovaj predzadnji firmware 4.nešto) i problem je u tome sto sam vjerojatno ostavio product code onaj Balkan, a ne ovaj od T-Mobilea pa me brine i to za garanciju hoce li mi priznati kad ga posaljem. Flashao bi ja njega ponovo, da ga moze prepoznat PC Suite i Sotware Updater,al jbg.
Kad ga stavim na punjač, evo bas sad probao...upali se izbornik ali sve ultra sporo reagira ili uopće ne reagira...kad ga spojim na USB kabel, ponudi da se spoji kao PC Suite, ali poslije toga kad hoću potvrdit...0 bodova...ne reagira...![]()
Hehe...riješeno!
Bila neka greska na memorijskoj kartici, cim sam je izvadio prije bootanja moba, odmah je proradilo...to mi je zadnje palo na pamet.....samo sam sformatirao ponovo...i sad si instaliram aplikacije...
Thx svejedno...pozdrav!![]()
Bookmarks