Oprostite na povećem postu- to je i razlog duplog posta.
Evo, za one koji ne znaju. Sysgfx patch radi tako da patchanje gfx patcheva više nije potrebno.
Samo patchate ovaj patch i napravite gfx.ini i stavite ga u usb/other/ini i u gfx.ini napišete putanju do ikona (opisano u patchu). Sada, samo stavljate ikone (koje se moraju zvati xxxx.png, gdje je xxxx hex vrijednost slike koju mijenjate- a tu hex vrijednost možete naći uz pomoć imagetoola) u folder koji ste samo odredili i restartate mobitel i voila, ikone su se promijenile. Evo, primjer gfx.ini- ja- znači stavite ga u memoriju telefona/drugo/ini,a slike koje mijenjate u memoriju telefona/drugo/IMG.
Još baš i nema ikona. Ali, ako vas zanima- ovdje će ih, uskoro, biti.
Pa mislim da nije potrebno da ih tu stavljamo.
Ovdje samo postavljajte pitanja vezana uz sysgfx patch.
Zadnji uredio georgy : 26-07-2008 u 12:57Razlog: dodani linkovi i malo ispravljene greškice :)
Samo patchate ovaj patch i napravite gfx.ini i stavite ga u usb/other/ini i u gfx.ini napišete putanju do ikona (opisano u patchu). Sada, samo stavljate ikone (koje se moraju zvati xxxx.png, gdje je xxxx hex vrijednost slike koju mijenjate- a tu hex vrijednost možete naći uz pomoć imagetoola) u folder koji ste samo odredili i restartate mobitel i voila, ikone su se promijenile. Evo, primjer gfx.ini- ja- znači stavite ga u memoriju telefona/drugo/ini,a slike koje mijenjate u memoriju telefona/drugo/IMG.
--meni baš nije jasno..ja sam stavio patch ali meni nema /ini/ u usb/other?
Bookmarks