Možda ovo pomogne.
Negdje sam ukljucio ovog "Clienta" i nikako ne mogu ga deinstalirati s tim da mi je promjenio neke postavke u racunalu.
Ako mi netko moze pomoci kako da ga deinstaliram jer nasao sam kako ga ugasiti i nije uspjelo vec ga treba bas deinstalirati. Npr. hocu u korisnickim racunima promjeniti prijavu i odjavu korisnika ne dozvoljava mi vec trazi da ga deinstaliram.
Hvala![]()
Imao sam ljubavi velike i male živio sam burno radio skandale
Možda ovo pomogne.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
probaj i sa ovim programom malo pročešljat komp,stvarno je program dobar...Jest da je trialka,ali imaš PM ,pa me kontaktiraš...
ja sam to otklonio na sljedeci nacin
control panel>network cennections>local area connection>i nasao client servis for netware i uninstalirao,i vjeruje pomoglo je
a ako oces prijavu promijeniti da bude normalno onda
control panel>user accounts>change the way user log in and log of>prvi izaberes ono use welcome screen a drugi ostavis prazno(use fast user switch)
ali da bi uradio ovo drugo moras prvo uraditi prvo, jer ce inace javljati gresku kod ovog drugog da je netware ukljucen
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Bookmarks